Budući PR-ovci

Mostar: Studenti učili kako digitalne komunikacije mogu poboljšati poslovanje

Pročelnik studija prof. Nino Ćorić istaknuo je kako se i ovim predavanjem realizira misija studija kojom se u nastavni proces involviraju stručnjaci iz prakse
Sci-Tech / Obrazovanje | 18. 01. 2020. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Predavanje Ivone Jurilj

Suosnivačica i voditeljica agencije Degordian za Bosnu i Hercegovinu, Ivona Jurilj, održala je u subotu predavanje studentima Odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Jurilj je studentima na primjerima bh. korporacija pojasnila značaj komunikacije modernim kanalima koji ima za cilj izgradnju i jačanje korporativnog identiteta brojnih organizacija.

''Budući da su kanali digitalnog marketinga danas naši osobni odnosi s javnošću, bilo mi je zadovoljstvo iz praktičnih primjera pokazati studentima PR-a kako to radimo mi u Degordianu'', kazala je stručnjakinja s više od deset godina iskustva u toj branši.

Dodaje kako je digitalni marketing za nju opća kultura, tako da ovakva gostujuća predavanja, navodi, više su od zadovoljstva jer studentima može prenijeti dio svog stečenog znanja.

Pročelnik studija prof. dr. Nino Ćorić istaknuo je kako se i ovim predavanjem realizira misija studija kojom se u nastavni proces involviraju stručnjaci iz prakse, priopćeno je iz udruge PRUMO.

''Tko je pozvaniji govoriti o community managementu, ako ne kolegica Jurilj iz Degordiana, agencije koja je prije nekoliko dana nagrađena za najbolju digitalnu kampanju u Bosni i Hercegovini. Posebno sam zadovoljan što će naša suradnja rezultirati sporazumom koji će studentima omogućiti obavljanje prakse u ovoj agenciji'', rekao je profesor Ćorić.

Predsjednik studentske udruge PRUMO, Marko Mlikota, rekao je kako su zahvalni gostujućim stručnjacima koji svoje vještine nesebično dijele sa studentima.

''Događaji i skupovi poput ovog danas redovito se organiziraju kako bi stručnjaci iz različitih gospodarskih grana iz prve ruke studentima prenijeli svoja iskustva i spoznaje, što nam može biti od značaja za daljnje profesionalno djelovanje'', rekao je Mlikota.

Agilnost i ustrajnost vodstva studija za afirmiranjem struke ove relativno mlade profesije, tvrdi predsjednik udruge, iskazuje se, između ostalog, i brojnim potpisanim ugovorima za obavljanje studentske prakse u organizacijama i institucijama širom Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Udruge studenata odnosa s javnošću PRUMO.

Kopirati
Drag cursor here to close