27. siječnja

Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru organizira 'Dan otvorenih vrata'

Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC Mostar) organizirat će u subotu, 27. siječnja, "Dan otvorenih vrata'' u Mostaru i Sarajevu.
Sci-Tech / Obrazovanje | 23. 01. 2018. u 15:56 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Foto: Bljesak.info

Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC Mostar) organizirat će u subotu, 27. siječnja, "Dan otvorenih vrata'' u Mostaru i Sarajevu.

Događaj je namijenjen svim srednjoškolcima i njihovim roditeljima koji žele saznati više informacija o UWC stipendijama i uvjetima selekcijskog procesa.

To je prilika da se srednjoškolci upoznaju sa svim dijelovima života na Koledžu, uključujući akademski program, volontiranje u lokalnoj zajednici, te život u internatskom smještaju, a za sva pitanja na raspolaganju će im biti profesori i učenici UWC-a Mostar.

Također, bit će im dostupni i aplikacijski formulari i brošure, a moći će razgledati i učionice i laboratorije u kojima se izvodi nastava.

Cilj "Dana otvorenih vrata“ je učenicima zainteresiranima za UWC stipendije pružiti sve potrebne informacije na jednom mjestu, a sam događaj je dio promotivnih aktivnosti u sklopu raspisanog natječaja za dodjelu UWC stipendija za učenike u BiH, koji je otvoren do 9. veljače ove godine.

Dan otvorenih vrata u Mostaru će biti upriličen u zgradi Gimnazije Mostar od 12 do 14 sati, dok će se u Sarajevu održati na adresi: Skenderija 33, na prvom katu, u vremenu od 11 do 13 sati, najavili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close