Besplatna radionica

Kako da poslujete na Airbnb platformi

ICT Hub, u suradnji sa partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore, organizira besplatnu online radionicu ''Kako da poslujete na Airbnb platformi''
Sci-Tech / Obrazovanje | 10. 11. 2020. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

ICT Hub, u suradnji sa partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore, organizira besplatnu online radionicu ''Kako da poslujete na Airbnb platformi'', koja će se održati u četvrtak, 12. studenog, s početkom u 18:00 sati.

Prijava za radionicu je dostupna na adresi https://bit.ly/36qnbfj. Radionica se realizira u okviru USAID-ovog projekta ''D-Tour: Unapređenje digitalnih vještina za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori''.

Što se može naučiti na besplatnoj radionici? Na radionici posvećenoj Airbnb platformi sudionici će saznati i naučiti ključne karakteristike i prednosti koje ova platforma omogućava, kako da kreiraju Airbnb nalog i postave smještajni objekt, kako da optimiziraju profil smještajnog objekta i da upravljaju recenzijama na profilu.

Također na radionici će imati priliku da dobiju smjernice za kreiranje i postavljanje dobrih fotografija i da se upoznaju sa primjerima dobre prakse.

Predavač na radionici o Airbnbu je Milan Stojković, vlasnik agencije Etourism Consulting, sa više od osam godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koje su namijenjene turizmu, ugostiteljstvu i marketingu.

Milan je stekao iskustvo u radu sa domaćim, ali i klijentima iz inozemstva, kao što su hoteli, turističke agencije, organizacije i udruženja, javne ustanove, pojedinci, pa čak i jedna europska kraljevska obitelj!

Privržen je edukaciji i dijeljenju znanja, što kao nekadašnji profesor u turističkoj školi, tako i kroz brojne edukacije, seminare i konferencije. Trenutno je najviše angažiran na kreiranju online marketing strategija za klijente.

Svi predstavnici malih i srednjih poduzeća iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori mogu se prijaviti za online radionicu gdje će imati priliku da unaprijede svoje vještine i poslovanje putem interaktivnog predavanja, razmjene iskustava, individualnih vježbi, konsultacije sa predavačem na licu mjesta i materijala za budući rad.

Digitalizacija u turizmu je uvijek bila i izazov i potreba, ali je tekuća godina pokazala kako je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala i neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja.

Događaj se realizira u okviru USAID-ovog projekta ''D-Tour: Unapređenje digitalnih vještina za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori'' u suradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore. U okviru projekta prethodno su organizirane tri radionice -  ''Booking.com za početnike'', ''Booking.com – napredna radionica'' i ''TripAdvisor - sve što treba da znate''.

Kopirati
Drag cursor here to close