Prijave

HKD Napredak objavio natječaj za stipendije

Natječaj je raspisan temeljem članka 38. točka 12. Statuta Hrvatskog kulturnog društva Napredak, Središnja uprava je na IX. sjednici održanoj dana 19. prosinca 2020. godine u Sarajevu.
Sci-Tech / Obrazovanje | 25. 01. 2021. u 12:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HKD Napredak, Središnja uprava iz Napretkovog Fonda za stipendiranje i sveučilište Ivo Andrić – Vladimir Prelog  objavio je natječaj za dodjelu stipendija za dodiplomske i postdiplomske studije.

Natječaj je raspisan temeljem članka 38. točka 12. Statuta Hrvatskog kulturnog društva Napredak, Središnja uprava je na IX. sjednici održanoj dana 19. prosinca 2020. godine u Sarajevu i to za:

Stipendije za studente viših godina studija koji nisu apsolventi, koji nisu ponavljali godinu, te koji nemaju navršenih 27 godina života.

Stipendija iznosi 2.000,00 KM za godinu dana.

Stipendije za poslijediplomske studije.

Stipendija iznosi 3.000,00 KM za godinu dana.

Stipendije za studente prve godine studija, koji prvi puta upisuju prvu godinu, a koji imaju manje od navršenih 20 godina života.

Stipendija iznosi 1.000,00 KM za godinu dana.

Stipendije iz Podfonda Irene Kozarić za studente bez odgovarajuće roditeljske skrbi ili studentima koji se nalaze u posebno teškoj socijalnoj situaciji.

Stipendija iznosi 2.000,00 KM za godinu dana.

Povjerenstvo za stipendije zadržava mogućnost pozivanja na razgovor svakog kandidata pojedinačno s ciljem definiranja njegovih kvalifikacija, sposobnosti i opće motiviranosti kandidata kao i motiviranosti za rad u okvirima djelovanja HKD Napredak.

Uz zamolbu za stipendije iz Napretkovog fonda za stipendiranje od točke 1.- 3.,  na ovom linku možete vidjeti što prijava za natječaj treba sadržavati.

Kopirati
Drag cursor here to close