Dodijeljene Dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskog fakulteta
Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru dodijeljene su Dekanove nagrade najboljim studentima u akademskoj 2018./2019. godini i uručena je Pohvalnica za izvannastavne aktivnosti.

Dodijeljene Dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskog fakulteta

Sci-Tech / Obrazovanje | 18. 12. 2019. u 15:23 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru dodijeljene su Dekanove nagrade najboljim studentima u akademskoj 2018./2019. godini i uručena je Pohvalnica za izvannastavne aktivnosti. Nagrađenima su dodijeljena priznanja na svečanoj sjednici Znanstveno-nastavnog vijeća.

Dodijeljeno je šesnaest Dekanovih nagrada i jedna Pohvalnica za izvannastavne aktivnosti.

Nagrade je uručio dekan Fakulteta prof. dr. sc. Ivica Musić koji je čestitao studentima te istaknuo kako je ponosan na ostvareni uspjeh nagrađenih. 

Foto: PR / Dodijeljene Dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskog fakulteta

''Vjerujem da taj osjećaj sa mnom dijeli cijela naša akademska zajednica. Ovo je prilika kada javno možemo istaknuti i pohvaliti rad naših najboljih studenata, jer uspjeh ovakve vrste nije posljedica ni slučajnosti, ni usputnosti, ni spontanosti, nego velika odricanja, strpljivosti, upornosti, jednostavno rečeno predana rada'', kazao je dekan Musić.

U ime svih dobitnika zahvalila se Maja Grubišić, studentica diplomskog Studija informacijskih znanosti, smjer informatika.

Foto: PR / Dodijeljene Dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskog fakulteta

''Važno je ne odustati na svakom putu u životu, pa tako i na ovom akademskom gdje treba imati visoko postavljene ciljeve, jasne i čvrste stavove, jer ovo priznanje i jest potvrda svega što smo prošli, potvrda da se rad i zalaganje uvijek isplate'', objasnila je Grubišić.

Dobitnici Dekanove nagrade su: Martina Jurić, Mateo Čačija, Maja Grubišić, Antonela Jerković, Ivana Šimović, Vladimir Vegar, Barbara Benković, Mila Kvesić, Matea Kutle, Veronika Vasilj, Petar Babić, Ana Buratović, Ivana Drežnjak, Anita Ivanković, Gabrijela Jurišić i Marijana Primorac.

Pohvalnicu za izvannastavne aktivnosti dobio je student Martin Mikulić.

Kopirati
Drag cursor here to close