Field i UWC

Britanski veleposlanik u mostarskoj školi

Naime, danas je britanski veleposlanik u BiH Mathew Field posjetio ovu školu u Mostaru koji pohađaju učenici iz sedamdesetak zemalja svijeta.
Sci-Tech / Obrazovanje | 13. 09. 2019. u 14:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posjeta britanskog veleposlanika Koledžu ujedinjenog svijeta je za nas velika čast, rekao je Dženan Hakalović, vršitelj dužnosti direktora UWC-a.

Naime, danas je britanski veleposlanik u BiH Mathew Field posjetio ovu školu u Mostaru koji pohađaju učenici iz sedamdesetak zemalja svijeta.

''Za nas je to velika čast. U školi imamo i britanskih državljana i jako smo upućeni na rad lokalnih diplomatskih predstavništava, a i učenici su jako zainteresirani za rad veleposlanstava ali i napretka BiH prema EU'', rekao je  Hakalović naglasivši kako očekuje da se suradnja s britanski veleposlanstvo, koja je jako korektna, još više osnaži.

Inače, veleposlanik Field s djelatnicima veleposlanstva petak provodi u Mostaru. Na ulicama se družio s građanima tražeći od njih da komentiraju situaciju u gradu i zemlji.

''Drago mi je što je danas cijelo veleposlanstvo u Mostaru i tako pokazujemo zanimanje za Mostar da možemo slušati koji su prioriteti i potrebe građana'', rekao je Field i rekao kako građani Mostara moraju imati mogućnost birati vlast na lokalnim izborima.

 
 

Naime, bend Britanskog veleposlanstva, Diplomatski instrument, održat će u petak navečer koncert s ciljem podrške rada centra Los Rosales, kao i promocije otvaranja njihovog kafea. Koncert će se održati s početkom u 19 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close