Mostar STEAM Team program

Američki kutak: Poziv za prijave osnovnim školama na besplatne radionice

Američki kutak Mostar poziva osnovne škole da prijave sudjelovanje u četvrtom ciklusu Mostar STEAM Team programa!
Sci-Tech / Obrazovanje | 10. 09. 2018. u 08:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar STEAM Team (Mostar Nauka/Znanost-Tehnologija-Inžinjerstvo-Umjetnost-Matematika Tim, odnosno Mostar Science-Technology-Engineering-Arts-Mathematics Team) je besplatan program stjecanja vještina koji za cilj ima okupiti učenike i učenice 8. i 9. razreda osnovnih škola u Mostaru i pružiti im mogućnost da pohađaju besplatne interaktivne, kreativne i IT programe/radionice unutar dobro opremljenih prostorija Američkog kutka.

Četvrti ciklus programa trajat će u vremenu od listopada 2018. do lipnja 2019. (sa pauzom preko zimskog raspusta), a prijave su otvorene do 10.10.2018. godine, i to putem online formulara: https://goo.gl/forms/OnORt6zi2jL2WuXK2.

Prijavni formular popunjava predstavnik/ca nastavnog i administrativnog osoblja osnovne škole koja želi sudjelovati u programu.

Prijava treba sadržavati:

  • imenovanje kontakt-nastavnika/ce (ime i prezime, e-mail adresa, broj telefona/mobitela)
  • imenovanje 10 učenika/ca (ime i prezime, e-mail adresa, broj mobitela) kojima će biti pružena prilika za zabavno učenje u Američkom kutku Mostar.

Program je, kroz prethodna tri ciklusa, okupio preko 340 učenika i učenica iz 16 osnovnih škola sa šireg područja grada Mostara, koje su – pod krilaticom ''Istražuj i stvaraj!'' – djelovale u parovima i sudjelovale u radionicama 3D modeliranja, fotografije i foto-uređivanja, audio i video produkcije te likovnim radionicama.

Rezultate kreativnog rada te djelić vesele atmosfere sa prethodnih ciklusa moguće je pogledati na YouTube kanalu American Corner Mostar i u albumima na Facebook stranici American Corner Mostar.

Za više informacija, moguće je kontaktirati program koordinatoricu Američkog kutka Mostar, Ingu Kotlo putem e-mail adrese [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close