Via Academica

Pozivamo te na prvi Online sajam studija i stipendija u inozemstvu na Zapadnom Balkanu

Sajam se održava preko jedinstvene online platforme na kojoj će posjetitelji moći slušati prezentacije sveučilišta, posjete virtualnu Expo halu, i da zakažu razgovore s predstavnicima sveučilišta 1 an 1.
Sci-Tech / Obrazovanje | 02. 05. 2020. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za 'prvomajske' praznike imate jedinstvenu priliku da saznate sve o studijama i stipendijama u inozemstvu iz svoje fotelje!

Via Academica, kompanija specijalizirana za studije i stipendije u inostranstvu kao i profesionalnu karijernu orijentaciju, već nekoliko godina organizira sajmove širom regije, ali zbog izvanredne situacije uzrokovane pandemijom, ovog proljeća najbolja sveučilišta stižu u naše domove.

Sajam se održava preko jedinstvene online platforme na kojoj će posjetitelji moći slušati prezentacije sveučilišta, posjete virtualnu Expo halu, i da zakažu razgovore s predstavnicima sveučilišta 1 an 1.

Zainteresirani učenici i roditelji moći će da preko chata pitaju sve što ih zanima, pogledaju video, ali i da preuzmu brošure sveučilišta. Pored toga, za info pultom sajma bit će i Via Academica mentori koji će odgovarati na pitanja o procedurama, aplikacijama, rokovima i stipendijama.

Za sudjelovanje na Online sajmu odazvala su se sveučilišta iz cijelog svijeta, od Kanade, preko Velike Britanije, Njemačke, Italije do Grčke, koji nude programe iz najrazličitijih studijskih oblasti, kako za osnovne, tako i za master studije.

Virtualni sajam postavljen je u rekordnom roku u suradnji s IT stručnjacima iz Fondacije Mozaik i u s agencijom Mašta.

Prijave su preko linka https://viacademica.com/virtual-study-expo/ i putem e-maila se dobivaju instrukcije kako se pristupa platformi.

Kada je obrazovanje u pitanju Balkan je još jednom pokazao da ima kapacitete da bude u koraku sa svjetskim trendovima što pokazuje i ovaj inovativni projekt koji mladima iz naše regije pruža mogućnost da budu informirani i u toku sa svim procedurama koje nude najprestižnija svjetska sveučilišta.

Kopirati
Drag cursor here to close