INTERA Tehnološki Park

Naučite koristiti Microsoft Power BI u INTERA TP-u

Kroz 24 sata obuke, polaznici će upoznati s osnovama poslovne inteligencije i ovog alata, zakoračit će u svijet skladištenja podataka, uključujući i pripremu i pronalazak podataka potrebnih za donošenje odluka koje mogu unaprijediti poslovanje
Sci-Tech / Obrazovanje | 22. 02. 2022. u 07:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prikupiti, analizirati i distribuirati velik broj informacija zadatak je poslovnih analitičara, a njihov posao uvelike olakšava korištenje različitih softverskih alata i metodologija koji zajednički čine poslovnu inteligenciju.

Ovom tehnikom poslovnog izvještavanja svim akterima u poslovanju omogućen je pronalazak informacija potrebnih za lakše i točnije donošenje poslovnih odluka. Osobe, koje posjeduju ove vještine, iznimno su tražene na tržištu rada, a poslovni subjekti su u stalnoj potrazi za unaprjeđenjem kapaciteta svojih zaposlenika. INTERA Training Hub predstavlja novu obuku posvećenu upravo području poslovne inteligencije!

Kakva znanja ćete steći?

Jedan od najpopularnijih alata na tržištu je zasigurno Microsoft Power BI koji će biti u fokusu nove obuke! Ovaj alat korisniku omogućava interakciju, a kroz dovoljno jednostavno sučelje olakša kreiranje vlastitih izvještaja i nadzornih ploča.

Kroz 24 sata obuke, polaznici će upoznati s osnovama poslovne inteligencije i ovog alata, zakoračit će u svijet skladištenja podataka, uključujući i pripremu i pronalazak podataka potrebnih za donošenje odluka koje mogu unaprijediti poslovanje poduzeća. Kroz iznimno praktičnu obuku naučit će kako modelirati podatke, kako izraditi DAX kalkulacije te kako podatke vizualizirati i prikazati ih kao interaktivne nadzorne ploče.

Kome je obuka namijenjena?

Poslovni ste analitičar koji svakodnevno, prije analize podataka, treba dohvatiti podatke iz različitih izvora, objediniti iih, spojiti, pročistiti i transformirati u željenu strukturu? Želite započeti ovakvu karijeru? Poduzetnik ste koji želi unaprijediti svoje poslovanje ili pak želi ojačati kapacitete svojih zaposlenika? Ova obuka je baš za Vas!

Kako se prijaviti?

Ukoliko želite ući u svijet poslovne inteligencije, prijavite se već danas! Za obuku, na kojoj je broj mjesta ograničen, možete se prijaviti na linku. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close