Ulaganje u znanje i edukaciju

NSoft Room na Fakultetu informacijskih tehnologija (FIT) Mostar

"Ovo je dobar primjer suradnje između realnog sektora i akademske zajednice koji za cilj ima sveobuhvatno poboljšanje uvjeta studiranja", kazao je dekan Azemović
Sci-Tech / Obrazovanje | 19. 07. 2019. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici mostarske kompanije NSoft i Fakulteta informacijskih tehnologija (FIT) Mostar ozvaničili su danas, kroz ugovor o poslovnoj suradnji, primopredaju rekonstruiranog i opremljenog prostora namijenjenog studentima ovoga fakulteta.

Naime, kompanija NSoft je u potpunosti renovirala i opremila prostor koji služi kao zona za slobodne aktivnosti i meet-up room. NSoft room je opremljen i kvalitetnom informatičkom opremom kako za prezentacije, učenje, tako i za zabavu u slobodno vrijeme. Ugovor o poslovnoj suradnji su potpisali dekan FIT-a Jasmin Azemović i Tomislav Jerkić, direktor NSoft-a.

Foto: PR / NSoft Room na Fakultetu informacijskih tehnologija (FIT) Mostar

"Ideja o dobro isplaniranom i opremljenom prostoru, koji će služiti studentima našeg fakulteta kao mjesto za odmor i druženje, postojala je duže vrijeme. Zahvaljujući sredstvima i angažmanu NSoft-a uspjeli smo je realizirati. Ovo je dobar primjer suradnje između realnog sektora i akademske zajednice koji za cilj ima sveobuhvatno poboljšanje uvjeta studiranja. Zahvaljujemo kompaniji NSoft na prepoznavanju FIT-a kao vodeće obrazovne institucije na IT polju u BiH, i na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji,” istaknuo je dekan Azemović.

NSoft je u lokalnoj zajednici prepoznat kao kompanija koja cijeni i ulaže u znanje i edukaciju.

Foto: PR / NSoft Room na Fakultetu informacijskih tehnologija (FIT) Mostar

NSoft Knowledge Share je koncept koji podrazumijeva aktivno sudjelovanje na konferencijama, događajima i platformama za učenje te dijeljenje najbolje poslovne prakse i stečenog znanja sa stručnom zajednicom. On također obuhvata i izgradnju kontinuiranog odnosa s akademskom zajednicom koja priprema mlade za realnu ekonomiju i poslovno okružje.

"Veliki broj naših izuzetno kvalitetnih djelatnika je temeljna znanja i poslovnu etiku steklo upravo na FIT-u. Ovaj fakultet nam je prirodno blizak i važan, a uzevši u obzir kako se postignućima može mjeriti sa sličnim obrazovnim institucijama u regiji, posve je jasno da želimo biti okrenuti prema njemu - njegovom kadru i studentima. Naše aktivnosti se mogu karakterizirati kao javno-privatno partnerstvo i ponosni smo na suradnju koju smo uspostavili,” zaključio je direktor NSofta Jerkić.

Kopirati
Drag cursor here to close