Svečanost

44. godine postojanja Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Mostaru

Dan Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru obilježen je svečanom promocijom.
Sci-Tech / Obrazovanje | 18. 12. 2022. u 10:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru u petak 16. prosinca 2022. godine proslavio je 44. godine svoga postojanja

U petak, 16. prosinca 2022. godine obilježen je Dan Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru svečanom promocijom na kojoj je promovirano 35 prvostupnika građevinarstva, 11 prvostupnika arhitekture i urbanizma, 6 prvostupnika geodezije i geoinformatike te 30 magistara građevinarstva.

Dekanica prof. dr. sc. Maja Prskalo diplomantima je zaželjela sreću u budućem radu i životu.

„Dragi diplomanti, na samom početku posebno pozdrav upućujem vama, vašim obiteljima i prijateljima. Svi mi koji smo prošli kroz to akademsko putovanje znamo koliko je važna potpora onih najbližih, posebice vaših roditelja. Želim da vam današnje zajedništvo, čestitke i podrška sudionika ovoga slavlja bude snažan poticaj za daljnji rad. Kompetencije koje ste stekli u ovim tehničkim granama, uvjerena sam, da će te u budućem radu časno koristiti te dostojno inženjerski primjenjivati i kontinuirano nadograđivati. Na koncu, u ime profesora, suradnika, uposlenika i studenata Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru i u svoje osobno ime, svima vama upućujem iskrene čestitke i želim puno uspjeha u budućem radu“, kazala je.

Kopirati
Drag cursor here to close