Za provjeru

WhatsApp omogućio preslušavanje glasovnih poruka prije slanja

Značajka za preslušavanje glasovnih poruka prije slanja postat će dostupna svim iOS, Android, web i desktop WhatsApp korisnicima u sljedećim tjednima.
Sci-Tech / Internet | 15. 12. 2021. u 14:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zamuckivanje, pozadinska buka i neugodne poštapalice, često mogu narušiti kvalitetu glasovne poruke.

Iz toga je razloga WhatsApp odlučio dodati novu značajku koja će takve situacije smanjiti na minimum – mogućnost preslušavanja glasovne poruke prije slanja.

''To nisu greške, to je samo proba. Sada možete preslušati svoje glasovne poruke prije nego što pritisnete pošalji'', objavili su iz WhatsAppa na Twitteru uz prigodnu animaciju.

Naime, sudeći prema tvrtkinom Help Centru, opcija za preslušavanje glasovne poruke pojavit će se čim korisnik pritisne tipku za prestanak njenog snimanja, javlja Bug.

Ako je zadovoljan rezultatom, s lakoćom ju može poslati, a ako je nešto pošlo po zlu, isto ju tako može i obrisati klikom na ikonu kante za smeće.

WhatsApp ove godine svom silom želi poboljšati iskustvo snimanja i korištenja glasovnih poruka, što upravo dokazuje i vijest o dodavanju mogućnosti njihovog preslušavanja prije slanja.

Podsjetimo, portal WABetaInfo još je u rujnu otkrio da tvrtka radi na transkripciji glasovnih poruka, a nedugo nakon toga objavljeno je da će stići i mogućnost pauziranja njihovog snimanja.

 

Kopirati
Drag cursor here to close