Spašavanje ''priča''

Nema više uhođenja na Instagramu

Instagram će 'cinkati' ljude koji su spremili screenshot ili snimili video ekrana tako što će pored njihovog imena staviti ikonu u obliku zvjezdice.
Sci-Tech / Internet | 11. 02. 2018. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Instagram će vas sada obavijestiti ako je netko odlučio  spremiti screenshot vaših Storiesa (Priča), ali ovo vrijedi i u drugom smjeru, pa ćete znati kad je netko odlučio u svoju galeriju spremiti sliku koju vi niste željeli zauvijek zabilježiti.

Naime, Instagram će 'cinkati' ljude koji su spremili screenshot ili snimili video ekrana tako što će pored njihovog imena staviti ikonu u obliku zvjezdice, pišu 24sata.hr.

Priče koje objavljujete na svom profilu dizajnirane su tako da nestaju nakon 24 sata i radi se o trenucima koje niste planirali zauvijek zabilježiti, a screenshot ili snimanje ekrana (kod video priča) omogućavali su spremanje trajnih kopija.

Tako je bilo dosad i to se moglo bez cinkanja od strane Instagrama koji će korisnike obavijestiti o ovoj promjeni notifikacijom preko ekrana. TNW prenosi da je ovo opcija koja polako stiže korisnicima.

Neko korisnici Twittera pišu kako su otkrili da se i ova nova mjera može zaobići i to tako da se telefon prebaci u zrakoplovni mod. Tada ne bi trebalo biti Instagramovih obavijesti. Alternativno, Priče se mogu skinuti i sa web verzije Instagrama te uz pomoć aplikacije Story Reposter.

Kopirati
Drag cursor here to close