Viralni hit

Ljubimci preuzeli Instagram: Tko će posaditi stabla?

Brojni korisnici diljem svijeta dijele najslađe i najsmješnije fotografije ljubimaca na svojim profilima, a sve s istom naljepnicom, "We'll plant 1 tree for every pet pic sticker", koji obećava sadnju jednog stabla za svaku uporabu naljepnice.
Sci-Tech / Internet | 09. 11. 2021. u 11:01 J.P. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste u posljednjih nekoliko sati otvorili Instagram niste mogli ne primjetiti kako su fotografije ljubimaca preuzele platformu.

Brojni korisnici diljem svijeta dijele najslađe i najsmješnije fotografije ljubimaca na svojim profilima, a sve s istom naljepnicom, "We'll plant 1 tree for every pet pic sticker", koji obećava sadnju jednog stabla za svaku uporabu naljepnice. No, tko to tamo sadi stabla?

Vrlo vjerojatno nitko. Naime, naljepnicu je već iskoristilo više od 3,3 milijuna ljudi, a još uvijek je nepoznato tko iza nje stoji.

Pretragom na Googleu ne dolazi se do nikakvih rezultata, osim savjeta kako napraviti što zanimljiviju i bolju fotografiju.

Foto: India News / Ljubimci preuzeli Instagram: Tko će posaditi stabla? 

Čak i kada bi, u nekom ljepšem svijetu, naljepnica i bila istinita, postavlja se pitanje kako bi netko posadio više od tri milijuna stabala i gdje?

Većina korisnika nije upoznata zašto se naljepnica dijeli, ali su dobili opravdan razlog za objavu fotografije svojih ljubimaca te iskoristili priliku.

Koliko su trendovi na društvenim mrežama, kako pozitivni tako i negativni, zapravo 'zarazni' svjedoči činjenica da je nekoliko milijuna ljudi diljem svijeta objavilo fotografiju svojeg ljubimca samo zato jer je to trenutno popularno.

Šapice i njuškice nikome ne smetaju, a ovaj bezazleni trend možda i razveseli i raznježi poneku osobu.

Instagram naljepnice sve su popularnije, a prosječni korisnik ih upotrebljava gotovo svakodnevno. Ova društvena mreža omogućila je korisnicima da naprave svoje personalizirane naljepnice, a upravo to je slučaj s virtualnim trendom dijeljenja fotografija ljubimaca.

Foto: Happy Mag / Viralni hit 
Kopirati
Drag cursor here to close