Kršenje pravila

Kanye West suspendiran s Instagrama na 24 sata

Meta je odbila dati detalje o objavama koje su kršile njezinu politiku.
Sci-Tech / Internet | 17. 03. 2022. u 14:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kanye West suspendiran je s društvene mreže Instagram na 24 sata nakon što je reper prekršio politiku platforme u vezi uznemiravanja, rekao je glasnogovornik matične tvrtke Meta Platforms Inc.

Platforma je izbrisala sadržaj poslan s profila 44-godišnjeg repera koji je bio u suprotnosti s njezinim politikama o "govoru mržnje, maltretiranju i uznemiravanju", rekao je glasnogovornik Joe Osborne Reutersu u izjavi poslanoj e-poštom.

Westu, kojemu je legalno ime sada 'Ye', bit će zabranjeno objavljivati, komentirati ili slati izravne poruke s računa 24 sata, rekao je Osborne, dodajući da bi se mogle poduzeti daljnje mjere ako nastavi kršiti pravila.

Predstavnici Westa nisu odmah odgovorili na Reutersov zahtjev za komentarom.

Izvješće u publikaciji zabavne industrije Variety kaže da je West izrekao rasne uvrede Trevoru Noahu, voditelju emisije "The Daily Show" u objavi na Instagramu nakon što je Noah raspravljao o svađi između Westa, Westove bivše supruge Kim Kardashian i njezina partnera Petea Davidsona.

Objava je u međuvremenu izbrisana, navodi se u izvješću.

Meta je odbila dati detalje o objavama koje su kršile njezinu politiku.

Međutim, postovi Westa koji kritiziraju glumca D.L. Hughleya i pisca u emisiji SNL Davea Siriusa još uvijek se mogu vidjeti na njegovom profilu, javlja Hina.

Kardashian, zvijezda reality programa, prije godinu dana podnijela je zahtjev za razvod, navodeći kao razlog nepomirljive razlike sa Westom.

Par ima četvero djece u dobi od 2 do 8 godina.

West je nakon razvoda na društvenim mrežama kritizirao njezinu novu vezu s Davidsonom i pozivao je da mu se vrati.

Sudac u Los Angelesu ovog je mjeseca razveo par nakon gotovo osam godina braka.

Kopirati
Drag cursor here to close