Novost!

Instagram story možete lajkati i bez slanja privatne poruke!

Reagiranje ili komentiranje nečijeg Storyja, uvijek je automatski rezultiralo slanjem privatne poruka, što je popularnijim korisnicima itekako zasmetalo zbog prenatrpavanja 'sandučića'.
Sci-Tech / Internet | 15. 02. 2022. u 17:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Instagram uvodi značajku Private Story Likes, koja će omogućiti korisnicima da lajkaju tuđe Storyje bez automatskog slanja privatne poruke.

Za one koji nisu upoznati, kad bi korisnici nekom poslali reakciju na Story, bilo da je riječ o lajku ili nekom komentaru, to je automatski išlo kroz privatne poruke.

Značajku je otkrio voditelj Instagrama Adam Mosseri u videozapisu objavljenom na Twitteru.

''Dakle, sada, dok listate kroz Storyje, između trake za slanje poruke i ikone papirnatog aviona, pojavit će se ikona srca. Kad ga dodirnete, taj će se lajk poslati autoru Storyja te će se prikazati u njihovom pregledniku, a ne u privatnim porukama“, objašnjava Mosseri.

Kako prenosi The Verge, Stories neće imati prikaz broja lajkova, kao što je, primjerice, slučaj na Reelsu ili običnim objavama. Kreatori će dobiti obavijest te će moći vidjeti tko im je lajkao Story, no ništa više od toga im neće biti dostupno.

''Ideja ove značajke je osigurati da ljudi mogu izraziti više podrške jedni drugima, ali i da se malo počiste privatne poruke“, zaključuje Mosseri, prenosi Bug.

Kopirati
Drag cursor here to close