Brzina reprodukcije

Dugo očekivana opcija s YouTubea uskoro stiže i na Twitter

Korisnici Twittera uskoro će moći usporiti ili ubrzati pojedini videozapis, zahvaljujući nadolazećoj opciji za promjenu brzine reprodukcije videozapisa.
Sci-Tech / Internet | 10. 02. 2022. u 17:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Korisnici YouTubea već su se zasigurno navikli da s lakoćom mogu promijeniti brzinu reprodukcije videozapisa. Kako se zasad čini, ta će opcija, na sreću mnogih, stići i na Twitter. Naime, iz tvrtke su u utorak objavili da testiraju dodatne opcije za brzinu reprodukcije videozapisa na aplikaciji za Android i web.

''Testiramo više opcija za brzinu reprodukcije videozapisa. Neki od vas na Androidu i webu imat će različite skupove brzina reprodukcije koje možete birati da biste tako mogli usporiti ili ubrzati sadržaj na Twitteru'', priopćili su iz tvrtke.

O ovom se testiranju oglasio za The Verge glasnogovornik Twittera Joseph Nuñez, koji navodi da će korisnici moći odabrati brzinu reprodukcije na videozapisima diljem platforme, čak i onima koji pristignu u privatne poruke.

Osim toga, Nuñez je potvrdio da će i iOS korisnici uskoro moći testirati ovu opciju, no nije otkrio kada se to može očekivati.

Kopirati
Drag cursor here to close