Opasne mješavine aerosola

Lažna vijest: Švedske vlasti NISU priznale da su otrovni 'Chemtrailsi' stvarni, a ne neka divlja teorija zavjere

Sci-Tech / Flash | 11. 10. 2012. u 13:45 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ti dugi bijeli mlazovi, oblačne sumaglice na plavom nebu, iz neobilježenih zrakoplova, nisu uobičajeni mlazovi", rekla je švedska vođa Stranke Zelenih, Pernilla Hagberg.

Kao što je izvijestila putem švedskih novina "Katrineholms Kuriren", Hagberg kao prva velika politička vođa koja se izjasnila o tom problemu, otvoreno je priznala da ove neobične oblačne staze, koje ne uspijevaju tako brzo nestati s neba kao normalni mlazovi zrakoplova (Contrails), su zapravo otrovna mješavina kemikalija, virusa i metala koji se kolektivno nazivaju "Chemtrails".

Prema Hagbergovoj, zaprašivanje je zajednički pothvat od strane američke središnje obavještajne agencije (CIA) i američke sigurnosne agencije "US National Security Agency (NSA)", kao i švedska vlada u svojoj zemlji, da mijenjaju atmosferske uvjete putem namjernog zaprašivanja aerosolom.

 

U ovoj opasnoj mješavini aerosola su uključene i razne kemijske komponente, kao što su virusi i virusni fragmenti, a također i metali poput aluminija i barija, za koje je već dokazano da se gomilaju u zalihe voda i tla diljem svijeta.

Normalni mlazovi koji se sastoje od obične vodene pare koja se brzo razvija nakon emisije iz mlaznih motora su daleko drukčiji od Chemtrailsa.

"Sjajno je vidjeti političarku kako privlači pažnju javnosti na ovaj problem i pomaže pridodati vjerodostojnost ovog slučaja u mainstream medijima", piše J.G. Vibes za "Intel Hub".

- Nažalost, ovo je politički problem koji zahtijeva mnogo nepolitičkih rješenja".

Zanimljivo, Ujedinjeni narodi (UN) i Bill & Melinda Gates udruge nedavno su bili prisiljeni priznati da se odvijaju takva zaprašivanja, te da emitirane čestice nisu sastavni dio normalnih mlazova zrakoplova. No, njihov izgovor zašto se izvršava zaprašivanje neba Chemtrailsima je taj da oni nekako pokušavaju spasiti planet od razornih učinaka takozvanog "globalnog zatopljenja", koji je uvijek prisutan, kao pseudoznanstvena ekološka teorija koja se često koristi kao opravdanje za sve vrste čudnih prijedloga mjera.

U slučaju chemtrailsa, sve od blokiranja Sunca (njegovog zračenja) kako bi se smanjila prosječna temperatura na Zemlji do namjernog pomicanja vremenskih uvjeta (H.A.A.R.P.) za potrebe neutraliziranja navodnog topljenja polarnih kapa (leda), korišteni su kao izlika za pokušaj legitimiranja posijavanja otrova na našem nebu.

Ako ponovo bude izabrana za još jedan mandat, Hagberg kaže da će se nastaviti boriti protiv takvih Chemtrailsa u svojoj zemlji, a za koje ona kaže da su ti napori inicirani i od strane švedske Vlade.

Službeni stav oko ovog pitanja potražit ćemo i kod naše vlade, a kako je odgovorila Vlada RH, pročitajte ovdje.

Analizom Faktografa, utvrđeno je da se radi o lažnoj vijesti

Tekst je prepun netočnosti, a prva je na samom početku naslova. “Švedske vlasti”, kako se može otkriti u tekstu, zapravo su nekadašnja lokalna zastupnica Zelene partije, Pernilla Hagberg. Ona je dvije godine nakon izjave o tragovima na nebu, štoviše, baš zbog te izjave – istjerana iz stranke. Tek nakon što je Hagberg napustila stranku, Zeleni su ušli u vlast u Švedskoj sa socijaldemokratima.

Dakle, nikako se ne radi o švedskim vlastima, čak ni o “vođi Stranke Zelenih”, kako kasnije piše u članku na portalu Bljesak. Radi se o političarki koja je djelovala u gradiću Vingåkeru s oko 4.000 stanovnika, naveo je Faktograf.

Kopirati
Drag cursor here to close