Apriori

Radionica digitalnog marketinga u BiH

Sci-Tech / Flash | 24. 11. 2016. u 07:33 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Firme koje su prepoznale priliku za promociju na najpopularnijim društvenim mrežama u BIH danas su u prednosti u odnosu na konkurenciju. Najveći broj korisnika još uvijek broji Facebook, a u stalnom je porastu i broj aktivnih korisnika Instagrama. Tekst neformalnih, ali i formalnih objava mora biti atraktivan i zanimljiv, a vizuali koji ga prate vrhunske kvalitete. Važno je na društvenim mrežama kroz zanimljiv način promovisati vrijednosti brenda, proizvoda i usluga, bez direktne prodaje i agresivnog marketinga. Danas su društvene mreže mjesto interakcije, a redovno odgovaranje na sve upite i komentare fanova ključ je izgradnje dugoročnih odnosa i prikrivenog pozicioniranja brenda.

Facebook i Google oglašavanjem možete dosegnuti veliki broj potencijalnih kupaca/klijenata na povoljan i brz način. Facebook osigurava prikazivanje određenog oglasa na osnovu niza parametara (targetiranje prema spolu, dobi, lokaciji, interesima); ciljnoj skupini koju sami odaberete što ovaj vid oglašavanja čini izuzetno efikasnim.

Google oglašavanje radi na principu "plaćanja po kliku" tj. stvaranja troškova naručitelju kampanje samo kada korisnik klikne na oglas. Što su oglasi konkretniji vizualno i sadržajno - na temelju ključnih riječi i fraza, bolji će biti rezultati unutar same kampanje.

Ukoliko želite učiti više o kreiranju digitalnih strategija, Facebook i Google oglašavanju prijavite se na »Radionicu digitalnog marketinga» u četvrtak i petak, 1. i 2.12.2016. u hotelu Termag na Jahorini. Predavači su Ivona Jurilj, voditeljica digitalne agencije Degordian i Ivan Mandić, ured Degordian iz Zagreba. Organizator radionice je Apriori BH Agencija za profesionalno usavršavanje.

Kopirati
Drag cursor here to close