Prijavi se

INTERA Tehnološki Park vodi u Bugarsku

Radionica je namijenjena isključivo djevojkama koje se žele razvijati u ICT sektoru.
Sci-Tech / Flash | 07. 02. 2019. u 11:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu projekta ''Supporting Female Youth from BiH and MNE in entrepreneurship, employment and leadership in ICT'' FY4ICT, INTERA Tehnološki Park vodi deset djevojaka u Bugarsku na radionicu „Enhancing competitiveness of the Bulgarian and the EU economy through development of modern and working skills in the ICT/entrepreneurship sector“ koja će se održati od 8.ožujka. do 18.ožujka. 

Radionicu, koja je namijenjena isključivo djevojkama koje se žele razvijati u ICT sektoru i čiji je cilj poticanje mladih žena na liderstvo i aktivno sudjelovanje u procesima donošenja odluka koje će kroz četvrtu industrijsku revoluciju doprinositi razvoju gospodarstva u cjelini, organizira Bulgarian Centre of Women in Technology iz Sofije. 

Kako biste se prijavili, potrebno je popuniti obrazac na linku. S obzirom na to da je broj sudionica ograničen, nakon zatvaranja prijava provest će se selekcijski proces na osnovu kojeg će se izabrati deset djevojaka koje će se pridružiti kolegicama iz Banja Luke, Budve i Nikšića na ovoj radionici. 

Polaznicama je osiguran besplatan prijevoz, smještaj i hrana za vrijeme trajanja radionice. Za sudjelovanje obvezno je znanje engleskog jezika.   

Cilj projekta FY4ICT je motivirati i obrazovati mlade žene iz BiH i Crne Gore kako bi započele karijeru i razvijale poduzetnički duh u ICT sektoru razmjenom najboljih praksi, neformalnom edukacijom i prijenosom znanja i vještina od europskih partnera. 

INTERA Tehnološki Park ovaj projekt implementira u suradnji s Institutom suvremenih tehnologija iz Podgorice, Općinom Budva, Inovacijskim poduzetničkim centrom Tehnopolis iz Nikšića, Inovacijskim centrom Banja Luka, Bulgarian Centre of Women in Technology iz Sofije i Vedoma, Zavod za razvoj znanja i poduzetništva iz Ceršaka. 

Projekt se provodi u sklopu programa Erasmus + i financiran je sredstvima Europske unije.

Kopirati
Drag cursor here to close