zadnja nadogradnja

Google photos od sada sa stabilizacijom slike

Sci-Tech / Flash | 14. 04. 2017. u 06:39 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Opće je poznato kako je kvalitetni video-zapis i više od onoga što se prvobitno očekivalo. Sve su više svjesni toga proizvođači softverskih rješenja (aplikacija) za stabiliziranje prilikom snimanja video-zapisa.

Slobodni smo reći kako aktualni modeli pametnih telefona poput Samsung Galaxy S8 ili Apple iPhone 8 modela, u sebi odnosno u aplikaciji “Kamere” donose stabilizaciju slike i video-zapisa, ono što Google Photos donosi zadnjom nadogradnjom, poprilično je impresivno, piše portal Izona.hr

Naime u inačici 2.13 koja je aktualna korisnici mogu naknadno izvršiti stabilizaciju video-zapisa. Stabilizacija se vrši tako da korisnik odabere željeni video-zapis te nakon toga u izborniku aplikacije odabere ikonicu “olovke” nakon koje će mu biti ponuđena stabilizacija.

Pritiskom “stabilizacije”Google Photos uredit će odnosno napraviti zadani video-zapis u zadanoj stabilizaciji te kao finalni proizvod ponudi video-zapis bez treskanja i treperenja snimke. U nastavku donosimo video-zapis koji nije odrađen stabilizacijom te nakon toga isti taj video-zapis odrađen stabilizacijom Google Photos aplikacije.

 


 

Kopirati
Drag cursor here to close