Dvodnevna debata

Isplati se studirati u BiH!

Nakon proglašenja najboljih, predstavnicima škola uručene su zahvalnice za učešće, a najuspješniji su dobili i novčane nagrade.
Sci-Tech / Flash | 20. 02. 2019. u 19:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da, isplati se studirati u BiH. Zaključak je to dvodnevne debate koja je održana na Pravnom fakultetu Univerziteta 'Džemal Bijedić' u Mostaru.

Naime, u utorak, 19.2. i srijedu, 20.2. u kampusu Univerziteta 'Džemal Bijedić' u Mostaru, drugi put zaredom održano je Debatno natjecanje između studenata i srednjoškolaca, a u organizaciji Unije studenata, te uz puno pokroviteljstvo Grada Mostara. Natjecanje je organizirano na temu 'Studiranje u BiH se isplati - da ili ne?'

Foto: Bljesak.info / Detalj s natjecanja

Učešće na natjecanju uzelo je sedam mostarskih škola: Gimnazija Mostar, Druga gimnazija, Karađoz-begova medresa, Elektrotehnička škola, Ekonomska škola, Građevinska škola, te Medicinska škola.

Natjecanje, koje je prošlo u fer i natjecateljskom duhu zajednički su otvorili prorektor za nastavu prof.dr. Senad Rahimić, dekanesa Pravnog fakulteta prof.dr. Alena Huseinbegović, predsjednik Unije studenata Džani Pajić i predsjednik Asocijacije studenata Pravnog fakulteta Harun Isić.

Foto: Bljesak.info / Detalj s natjecanja

Sudsko vijeće, kojeg su činili nastavnici sa Pravnog fakulteta kao prvoplasiranu ekipu, a ujedno i pobjednika natjecanja proglasilo je ekipu Elektrotehničke škole. Drugoplasirana ekipa je ekipa Karađoz-begove medrese, dok su za najbolje debatante proglašeni Ajla Tipura i Dino Emrić.

Nakon proglašenja najboljih, predstavnicima škola i pojedincima uručene su zahvalnice za učešće, a najuspješniji su dobili i novčane nagrade.

Kopirati
Drag cursor here to close