zna čovjek...

Woody Harrelson: Seks i droge u mladosti učinili su me mudrijim

Lifestyle / Zdravlje | 05. 09. 2017. u 20:45 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumac i redatelj Woody Harrelson izjavio je kako vjeruje da su ga seks i droge u mladosti učinili mudrijim i pametnijim.

"Ne kažem da se ne može imati ispunjen život bez seksa, droga i alkohola, ali za mene osobno bilo je važno te stvari oprobati, živjeti intenzivno i bez obaziranja na posljedice", kazao je Harrelson za "Playboy".

"To me je zasigurno snažno obilježilo i pomoglo mi da pronađem sebe. Kroz to sam sigurno postao mudriji", smatra ovaj hollywoodski glumac.

Možda je ova njegova izjava rezultat ljutnje jer mu na Hawajima, gdje je rođen, nisu dali licencu za uzgoj marihuane nakon legalizacije ove opojne droge.

"Nisu mi to dali. Bila je to politička odluka", kaže Harrelson.

"U slobodnoj zemlji kao što je Amerika, moramo biti u prilici raditi sve ono što nam se sviđa, pod uvjetom da to nikome ne šteti", kaže on, dodajući kako stvarnost govori posve drugačije.

Problem ega u Hollywoodu

Govoreći nedavno za britanski The Guardian o ljudima koji rade u Hollywoodu, Harrelson smatra kako za takvo što moraš imati ogroman ego.

"Glavni problem industrije zabave je ego, a ja sam to shvatio radeći trideset godina u toj branši, pri čemu sam sreo sve te ljude. Tu postoji osoba s rupom u životu i želi da ona bude ispunjena poštovanjem i ljubavlju".

Ovaj proslavljeni glumac kaže kako se njemu s 24 godine dogodilo da ga uspjeh opije i da njegov ego sagori, nakon što je postao slavan glumeći u seriji "Cheers".

Kaže kako danas žali za mnogim stvarima koje je ranije činio, ne ulazeći u detalje na što konkretno misli.

Kopirati
Drag cursor here to close