Jedinstveno vjenčanje

Vodeno vjenčanje u BiH: Umjesto pira svi otišli na rafting

Lifestyle / Zdravlje | 20. 08. 2017. u 06:57 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svaki zaljubljeni par ima svoju viziju ‘najvažnijeg dana u životu’ koji prije svega mora biti upravo onakav kakav su zamislili. U situaciji kad planirate vjenčanje, uplitanje rodbine i diktiranje obveza najgora je noćna mora svakog budućeg bračnog para.


Dado Ruvić - Reuters

Zato je bugarski par, koji gaji veliku strast prema raftingu, odlučio organizirati jedinstveno vjenčanje koje će i oni i gosti zasigurno pamtiti cijeli život, prenosi Jutarnji list.

Veselin i Spasijana Paunovski članovi su bugarskog rafting tima pa su i najvažniji dan u svom životu odlučili obilježiti na rijeci.


Dado Ruvić - Reuters

Opremili su se zaštitnim odijelima, pojasevima za spašavanje, pozvali i prijatelje i vjenčali se na rijeci Tari u Bosni i Hercegovini. U ceremoniju su uklopili i neke tradicionalne običaje - ona je razlomila kruh na pola, a on je nju zalio kacigom vode.

Nakon toga su izmijenili zavjete i zakleli se na vječnu ljubav, a sve je ovjekovječio Reutersov fotograf Dado Ruvić.

Umjesto uobičajene svadbe, restorana, buketa i žive glazbe, oni su poveli prijatelje na rafting u Šćepan Polje, selo u Crnoj Gori, odmah pored granice s BiH, blizu mjesta gdje se rijeke Tara i Piva spajaju u Drinu.


Dado Ruvić - Reuters

Veselin Paunovski je već dolazio u Bosnu kad je prije tri godine sa svojim rafting timom prikupljao humanitarnu pomoć za žrtve poplave u Banja Luci. Možda su upravo tako Spasijana i on odabrali lokaciju za vjenčanje.


Dado Ruvić - Reuters

Kopirati
Drag cursor here to close