Podcast Rastući s djecom

VIDEO | Dr. Borko Rajič - I roditelj i pedijatar djetetu žele najbolje

U drugoj epizodi podcasta Rastući s djecom gostovao je dr. Borko Rajič, pedijatar i voditelj Odjela za hematologiju SKB Mostar.
Lifestyle / Zdravlje | 04. 12. 2023. u 19:55 Bljesak.info
Rastući s djecom: Dr. Borko Rajič - I roditelj i pedijatar djetetu žele najbolje

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdravlje naše djece temelj je za njihov sretan i uspješan život, a svaki odgovoran roditelj posvetit će pažnju pravilnoj skrbi djeteta.

Brinući se o zdravlju djece, vrlo je važna dobra komunikacija i povjerenje u svoga pedijatra, otkriva u novoj epizodi podcasta Rastući s djecom dr. Borko Rajič, pedijatar i voditelj Odjela za hematologiju SKB Mostar.

Najčešći zdravstveni problemi koji se javljaju kod djece su respiratorne i crijevne viroze, posebno prisutne u kolektivima kao što su vrtići i škole. Stoga je važno da djeca što više borave na otvorenom, jačajući tako svoj imunitet.

Kako brinuti o imunitetu, kako reagirati na prve simptome prehlade, kada i kako snižavati temperaturu, kada uključiti rehidracijsku soluciju, kada uopće potražiti pomoć pedijatra te zašto je važno povjerenje u odnosu roditelja i pedijatara, otkriva dr. Rajič u podcastu za roditelje Rastući s djecom.

Također, komentira i sve slabiju procjepljenost, povratak bolesti koje su bile skoro iskorijenjene, osobnu i kolektivnu odgovornost, dajući odgovore i na pitanja poput ima li žive u cjepivima, uzrokuje li cjepivo autizam te treba li oduzeti licencu liječnicima koji savjetuju da se djeca ne cijepe.

Dr. Rajič kao otac dva sina, u opuštenom i zanimljivom razgovoru govori i kao otac i kao stručnjak, a umalo i kao domaćica. :)

Voditeljica podcasta Rastući s djecom je Ana Pavlović.

Emisiju podržava Biorela® AB

Kopirati
Drag cursor here to close