Cooper Hefner

Upoznajte Hefnerovog nasljednika: Milijunsko carstvo je u njegovim rukama

Lifestyle / Zdravlje | 29. 09. 2017. u 06:25 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cooper Hefner, najmlađi sin preminulog mogula Hugha Hefnera, trenutni kreativni direktor Playboya nasljednik je svog oca na čelu Playboy Enterprisesa, piše Time.

Dvadesetšestogodišnjak bi trebao naslijediti milijune budući da je ukupno bogatstvo Hugha Hefnera procijenjeno na 43 milijuna dolara, a nasljednici bi trebali biti njegovo četvero djece, filmska škola na Sveučilištu Južne Kalifornije i razne dobrotvorne ustanove, piše Index.hr.

Nakon očeve smrti Cooper je objavio dirljiv posljednji pozdrav.

"Moj otac je proživio izniman i utjecajan život kao medijski i kulturalni pionir i glas iza mnogih značajnih društvenih i kulturnih pokreta našeg vremena koji su poticali slobodu govora, ljudska prava i seksualne slobode. Definirao je životni stil i duh koji leži u srcu Playboy brenda koji je jedan od najprepoznatljivijih i najdugotrajnijih u povijesti.

Nedostajat će mnogima uključujući njegovu suprugi Crystal, moju sestru Christie, moju braću Davida i Marstona, te svima nama u Playboy Enterprisesu", napisao je na svom Twitteru.

Osim što će naslijediti očevu tvrtku, Cooper je naslijedio i njegove liberalne svjetonazore, iako se više posvetio osobnom životu usprkos činjenici da je odrastao u Playboyevu Mansionu. Od 2015. zaručen je za glumicu Scarlett Byrne, najpoznatijoj po ulogama u serijalu o Harry Potteru i seriji "Vampirski dnevnici".

Putem svog Instagrama Cooper nerijetko dijeli fotografije svog raskošnog svakodnevnog života, a ne skriva ni svoja politička stajališta.

Stopping by our @playboyclubldn in London for a few drinks

Objavu dijeli Cooper Hefner (@cooperbhefner)Ruj 15, 2017 u 2:05 PDT

"Ja sam liberal i stvarno imam problem s tim što se konzervativci ponašaju kao da posjeduju vojsku", rekao je Hollywood Reporteru i tom prilikom objasnio da i on trenutno služi u vojnim rezervama države Kalifornije.

Nije pokazao sklonost ni predsjedniku Trumpu.

"Jednostavno ga ne poštujemo. A, tu je i osobna neugoda jer se pojavio na naslovnici našeg časopisa", izjavio je.

Visiting NBC's Today Show to watch Al Roker do the weather- oh, and talk Playboy

Objavu dijeli Cooper Hefner (@cooperbhefner)Tra 6, 2017 u 7:58 PDT

Također je s ocem podijelio sklonost kontroverzama, a ranije ove godine je izjavio kako želi vratiti golotinju u Playboy.
"To je jedan od mojih prioriteta, kako bi ono što je moj otac izgradio ostalo autentično", rekao je za New York Post.

Kopirati
Drag cursor here to close