AstraZeneca

Mostar: Počelo masovno cijepljenje bez naručivanja

Iz Doma zdravlja Stari grad Mostar, rekli su kako će koordinirano s Domom zdravlja Mostar u istim danima organizirati cijepljenje bez naručivanja.
Lifestyle / Zdravlje | 09. 08. 2021. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak 9. kolovoza 20201. od 8 do 11 sati cijepljeno je oko 100 osoba u prostorijama Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače, javio je fotoreporter portala Bljesak.info.

Naime, danas je počelo masovno cijepljenje bez prethodnog naručivanja u Mostaru, obzirom da su pristigle veće količine cjepiva proizvođača AstraZeneca.

Foto: Bljesak.info / Počelo masovno cijepljenje bez naručivanja u Mostaru

Podsjećamo, u ponedjeljak 9. kolovoza, utorak 10. kolovoza i srijedu 11. kolovoza u razdoblju od 08 do 12 sati te od 16 do 20 sati održavat će se dani otvorenih vrata za cijepljenje protiv SARS CoV-2 bez prethodnog naručivanja u Domu zdravlja Mostar i Domu zdravlja Stari grad Mostar.

Foto: Bljesak.info / Počelo masovno cijepljenje bez naručivanja u Mostaru

Iz Doma zdravlja Stari grad Mostar, ranije su rekli - kako će koordinirano s Domom zdravlja Mostar u istim danima organizirati cijepljenje bez naručivanja.

Foto: Bljesak.info / Pristigle veće količine cjepiva AstraZeneca 

''Ponedjeljak, utorak i srijeda u razdoblju od 08 do 12 sati te od 16 do 20 sati organiziramo cijepljenje na tri punkta. Cijepljenje će biti organizirano u Centru za kulturu u terminu od 8 do 12, drugi punkt će biti za gradsko područje Sjever gdje će se građani moći cijepiti u ambulanti Potoci u popodnevnom terminu od 16 do 20 sati. Treći punkt za područje juga je u ambulanti Dračevice u terminu od 16 do 20 sati'', kazao je ranije za Bljesak.info liječnik Edin Kapetanović, ravnatelj Doma zdravlja Stari grad.

Cijepiti se može svaka osoba iz HNŽ-a bez obzira na zdravstveno osiguranje ili mjesto prebivališta unutar Županije.

 

Kopirati
Drag cursor here to close