mala, haj' naplati

Koje su se glumačke zvijezde fatalno zaljubile u konobarice?

Lifestyle / Zdravlje | 02. 09. 2017. u 09:10 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Filmske zvijezde najčešće se zaljubljuju na ili oko crvenoga tepiha, često i na setu ili na zabavama s kolegama i glumačke branše. Ponekad, premda doista rijetko, zaljube se i u neku posve 'običnu' osobu. Tada ljubav, najčešće, traje dugo i na stabilnim je nogama.

Matt Damon (46) je za vrijeme filmskog festivala u Veneciji bio u pratnji svoje supruge Luciane Barroso (40), koju u pravilu, baš kao i ostatak obitelji, pomno drži podalje od javnosti.

"Ono što me na kraju dana uvijek ispuni radošću, pomisao je na moje kćerke i moju suprugu", kaže Matt Damon.

Stella (6), Gia (9) i Isabella (11) su njihove tri zajedničke kćeri, a Luciana Barroso je sa sobom već imala kćerku Alexiju (18) iz ranije veze.

Damon je svoju obožavanu Argentinku upoznao 2003. godine u jednome baru i Miamiju. Ona je radila kao konobarica na jednoj večeri VIP gostiju, a glumac se u nju zaljubio do ušiju.

Od tada su njih dvoje par iz snova, sretni, skladnoga braka i bez skandala ili bilo kakvih povoda za trač medije.

Čak ni bivši Lucianin suprug nije želio zaraditi lak novac, nakon što mu je bilo ponuđeno da ispriča nešto što će za njegovu bivšu biti neugodno.

"Mediji su mi ponudili dosta novca ako im ispričam neku prljavu pikanteriju. Ali nema se što negativno kazati. Matt je savršen očuh našoj kćerki, a Liciana predivna majka", kazao je.

Ipak, zavirili li se malo detaljnije kroz labirinte Hollywooda, može se utvrditi kako su još neke Damonove kolege rado gledale tko ih poslužuje u barovima i restoranima.

David Schwimmer se tiho i podalje od očiju javnosti zaljubio u konobaricu Zoe Buckman. Ljepuškasta Engleskinja i glumac prvi put su se susreli prije deset godina u londonskome Cuckoo Clubu (West End).

Nakon tri godine zabavljanja, i vjenčali su se u tajnosti. Njihova kćerkica Cleo rodila se 2011. godine. Ono što se promijenilo kod Zoe je da više ne radi noseći tacnu, nego se pokušava afirmirati kao fotografkinja.

Glumac Eddie Murphy također je jednu od svojih životnih ljubavi upoznao u restoranu. Lara Larue posluživala je u sushi restoranu na Sunset Boulevard u Los Angelesu i prst sudbine doveo ju je do 22 godine starije filmske zvijezde.

Međutim, veza nije dugo trajala, ali joj je barem u nekoj mjeri pomogla da počne razmišljati o vlastitoj glumačkoj karijeri. Sada želi stopama sestre Eve Larue, koja igra u seriji "CSI". Murphy je u međuvremenu otišao dalje i sad voli starletu Paige Butcher.

Kad se lijepa Jessica Alba zaljubila u Casha Warrena, već je bila velika glumačka zvijezda, dok je odabranik njezina srca bio anonimni asistent režije.

Oženili su se, imaju dvije kćerke, a treće dijete je na putu.

Warren je do danas napredovao u poziciju producenta, Alba je bogata glumica i poduzetnica u branši.

Nicolas Cage još uvijek je oženjen s 20 godina mlađom Alice Kim. Njegova Korejka također je radila u sushi restoranu kad su se upoznali. Nakon pet mjeseci poznanstva, zaprosio ju je i oženili su se 2004., a godinu dana kasnije dobili sina.

U novije vrijeme traje bračna kriza, gotovo su završili sve formalnosti u vezi s razvodom, a razlog je nevjerstvo Alice, koja je Nicolasa navodno prevarila s drugim muškarcem.

Dobitnica Oscara, američka glumica Anne Hathaway, bila je zaručnica jednog talijanskog biznismena, ali se ispostavilo kako je u pitanju osoba sumnjivih kvaliteta. Veza je propala, a Anne se ubrzo zaljubila u Adama Shulmana, dizajnera nakita. Upoznali su se 2008., a oženili 2012.

Ovaj draguljar može sasvim pristojno živjeti od svoga novca, ali prednost mu je ta što se sada za njega zna, a to nije bio slučaj prije nego se počeo zabavljati s Anne Hathaway.

Kopirati
Drag cursor here to close