Biranje lokacija

Za hrabre: Seks na otvorenom prakticirajte i zimi

''Najbolje je da zadržite na sebi što je više odjeće moguće'', kaže Vanessa Marin.
Lifestyle / Seksualnost | 27. 02. 2020. u 17:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od načina da začinite svoj seksualni život je seks na otvorenom, ali, jeste li ga isprobali u zimskim danima? 

Ako seks na otvorenom spada u vaše fantazije ili ste ga već više puta iskusili, obično je izbor za to plaža u sumrak ili pusta šuma, na nekom proljetnom planinarenju.

Međutim, pojedini seks stručnjaci otkrivaju kako neka od najluđih seksualnih iskustava možete doživiti upravo kada vam je hladno i kada drhite od zime.

Komplicirano je

Dok seks terapeut Vanessa Marin objašnjava da hladni uvjeti otežavaju postizanje erekcije i da će hladan zrak isušivati vaše genitalne regije, ona također savjetuje i da ako povedete računa o ovome, novo iskustvo i uživanje u seksi zimskim čarolijama može da vam pruži nezaboravne trenutke.

''Najbolje je da zadržite na sebi što je više odjeće moguće'', kaže Marin, piše menshealth.rs.

Budite kreativni u izboru lokacije

Ako imate uvjete za tako nešto, ideja da napravite vatru u nekom skrivenom dijelu vašeg dvorišta i da stavite stolice na travnjak uopče ne zvuči loše. Vatra će da vas ugrije, samo trebate uživati sa vašim partnerom.

Auto je uvijek odlična alternativa. Zaustavite se na nekom mirnom, usamljenom mjestu, oborite sjedišta i prepustite se strastima.

''Vježbajte aktivnosti koje povećavaju cirkulaciju krvi, kao što su skijanje ili bourding'', savjetuje dr Ket Van Kirk. ''A potom se iskradite sa glavne staze i imajte seks na brzaka.''

Uvijek budite sigurni 

Svi seks eksperti se slažu da seks u zimskim uvjetima treba biti brz i nestašan, ali da bi trebalo da budete oprezni zbog hladnoće. Također, nikada se ne udaljavajte od glavnog puta.

Ako vam je ipak previše hladno, seksi igrice na otvorenom mogu da vam posluže samo kao predigra, koju ćete nastaviti unutra. Međutim, ako želite da začinite vaš seksulani život ohrabrite se i isporbajte baš nešto ovako, piše spomenuti list, prenosi Lepota&Zdravlje.

''Hladnoća će utjecati na vaše tijelo, bradavice će se stegnuti, vaša koža će postati osetljivija, pa ćete doživeti pravu senzaciju'', dodaje Kirk.

Kopirati
Drag cursor here to close