Kako uskladiti libido

Ultimativni vodič za dobar seks - češći odnosi ako se pomaže u kućanskim poslovima

Momci koji pomažu s kućanskim poslovima - češće vode ljubav
Lifestyle / Seksualnost | 18. 09. 2021. u 13:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se smatra da se žene često opravdavaju s ‘Ne sad, boli me glava’, to ne znači da su manje zainteresirane za seks od muškaraca, kaže dr. Less Parrott, autor knjige “The Ultimate Guide To Crazy Good Sex”.

''Ne možete očekivati da se vaša seksualna želja uvijek podudara s njenom. I obrnuto. Nizak libido može poremetiti najbolji odnos ili ugroziti brak, stoga ne dopustite da se to dogodi'', kaže autor i navodi nekoliko savjeta uz koje ćete 'uskladiti toplomjere', prenose 24 sata.hr.

''Razgovor o seksualnim željama sigurno će doprinijeti usklađivanju libida. Kada osjetite da je pravo vrijeme, pitajte je kad želi voditi ljubav. Ključ je u tome da trebate što više znati o njenim seksualnim željama. A ako primijetite da se nešto događa, ne potiskujte probleme'', ističe.

Neke žene su sramežljive i ne znaju kako pozvati partnera na seks. Kako biste izbjegli takve situacije, dogovorite vaš tajni znak.

''To može biti upaljena mirisna svijeća, pjesma ili pogled koji ćete uputiti kad budete spremni'', savjetuje.

Dotaknite njene osjećaje prije tijela, kako biste je zaveli i ‘odveli u krevet’ kada vi to želite.

''Ugađanjem ili tepanjem ćete pojačati njenu požudu. Ne morate biti pjesnik, ali jednostavne rečenice poput ‘Puno mi značiš’, ‘Ti si najbolji dio mog dana’ će probuditi uspavane strasti'' ističe Parrott i podsjeća na rezultate istraživanja koje je pokazalo da se muškarci koji sudjeluju u kućanskim obvezama - češće seksaju.

''Ne samo da su seksualno osjetljivije na njih, nego su im i fizički privlačniji takvi muškarci'', zaključuje autor.

Kopirati
Drag cursor here to close