Sastanci

Tri stvari koje otkrivaju kakav je u krevetu prije nego završite tamo

Neki signali otkrit će ti već pri prvom izlasku s njim je li seks-guru ili će provedena noć s njim biti živa dosada…
Lifestyle / Seksualnost | 10. 03. 2020. u 20:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na prvom spoju ne provjeravamo samo je li on potencijal za vezu. Naravno da želimo otkriti može li zaiskriti u krevetu. Neki signali otkrit će ti već pri prvom izlasku s njim je li seks-guru ili će provedena noć s njim biti živa dosada, piše Miss7.

Evo kako ćeš prepoznati da je loš u krevetu:

1. Kasni: čekaš već 20 minuta i odjednom se pojavio s nekom srceparajućom isprikom? Lošiji start teško je zamisliti. Čak i ako mu želiš dati još jednu priliku i ne prekineš odmah spoj, to pokazuje da ne cijeni tvoje osjećaje. Takav tip se neće potruditi u krevetu oko tebe – imat će na umu kako zadovoljiti svoje potrebe.

2. Stalno pogledava svoj mobitel: ako stalno proučava mobitel i čita WhatsApp-poruke, nemoj više gubiti vrijeme. Ne daje ti svu svoju pažnju – a to će se ponoviti i kod seksa. Vjerojatno je jedan od onih tipova muškaraca koji će nešto malo prtljati po tebi, a onda od tebe očekivati porno-show.

3. Ne može preobličiti svoje misli u riječi: ako ne može dobro završiti rečenice, nespretno se izražava te stalno mijenja teme, to nije dobar znak. Za sretan ljubavni život morate dobro međusobno komunicirati. To znači da i ti moraš biti u stanju dobro komunicirati svoje želje. 

Kopirati
Drag cursor here to close