Možete bolje! Pet znakova da vas ne voli

U nastavku pogledajte koji znakovi upućuju na to da vas partner (i veza) sputava.
Lifestyle / Seksualnost | 27. 11. 2020. u 18:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svaka žena zaslužuje partnera koji će je podupirati i bodriti na putu do ostvarenja njezinih snova.

U nastavku pogledajte koji znakovi upućuju na to da vas partner (i veza) sputava.

1. Osjeća ljubomoru zbog vaših postignuća.

Zaslužujete biti s osobom koja je ponosna na vas i sretna zbog vaših postignuća, a ne s osobom koja vam zamjera svaki put kada doživite neki uspjeh. Nesiguran partner zbog vlastitih kompleksa potkopava vaše uspjehe, piše Zadovoljna. Zaslužujete biti s osobom koja je ponosna na vas i sretna zbog vaših postignuća, a ne s osobom koja vam zamjera svaki put kada doživite neki uspjeh.

2. Ne mari za vaše ciljeve.

Partner bi u vama trebao buditi osjećaj da možete ostvariti sve što ste zamislili, a ne sumnju. Ako vas ne shvaća ozbiljno i ismijava sve vaše ciljeve, možda je vrijeme da mu kažete zbogom. Kritika je uvijek dobrodošla, ali isključivo ako je dobronamjerna i konstruktivna, a ne zlonamjerna i upućena iz potpuno pogrešnih razloga.

3. Kritizira sve što radite.

Njemu ništa nije dovoljno dobro i nikada vas neće pohvaliti za nešto što ste napravili. Kritizira vas kad ste nasamo, ali i pred društvom, i uvijek voli isticati ono što percipira kao vaše mane.

4. Želi da se odreknete važnih stvari.

Potiče vas da okrenete leđa prijateljima koji vam nisu učinili ništa nažao samo zato što se njemu ne sviđaju? Predlaže da promijenite posao jer mu ne odgovara vaš raspored, a želi da ste uvijek dostupni? Ne razumije zašto se želite baviti omiljenih hobijima? Možda jednostavno nema osjećaj za vaše potrebe.

5. Sabotira napredak veze.

Čini vam se da ste zapeli u začaranom krugu beskrajnih rasprava o problemima koji vas muče od početka veze? Partner odbija razgovarati o stvarima koje ga muče ili pak stalno potencira sukobe? Vaša veza stoji na mjestu i ne napreduje, a to automatski sputava vaš osobni razvoj.

Kopirati
Drag cursor here to close