Bez puno znoja

Može i po vrućini: Savjeti kako postići maskimalni užitak i na +40

Smočite plahtu u hladnoj vodi, pa ju stavite ispred ventilatora ili između sebe i partnera, kako bi pokupila dio topline na sebe.
Lifestyle / Seksualnost | 25. 07. 2022. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Seks ljeti može biti jako uzbudljiv, no velike vrućine znaju poremetiti planove i ugasiti strast. Isprobajte nekoliko poza i trikova s kojima ćete se najmanje 'lijepiti' uz partnera, ali maksimalno uživati.

Uvedite led u predigru

Igra s kockicama leda iako rashlađuje može biti jako vruća, pa se poigrajte s ledom ili hladnim tušem kad strasti uzavru, prenosi 24 sata

'Perec' poza

Idealna za vrućine, izvodi se na boku, po mogućnosti na hladnim pločicama. U ovoj pozi žena digne jednu nogu gore, a muškarac 'zajaše' ženinu nogu koja je na podu, dok leži iza nje također na boku. Kod ove poze je dobro i što uz minimalne kretnje možete iskusiti duboku penetraciju.

Pseća poza

Dobro poznata poza idealna je za minimalan dodir, a ispred sebe možete staviti ventilator ili isprobati seks ispod klime. U ovoj pozi žena je na 'sve četiri', a muškarac iza nje na koljenima.

Seks na stojećki

Poza kao stvorena za tuš kabinu pogodna je za brzo rashlađivanje kad vam vrućina samo smeta.

Tačke

Muškarac neka sjedne na rub kreveta, a žena neka mu sjedne u krilo okrenuta od njega te neka se onda osloni rukama na pod.

Školjka

Ova poza je dobra za pružanje oralnog seksa ženi, jer uključuje minimalno dodirivanja, a ako ju koristite za penetrativni seks, neka vam to bude zadnja poza jer ipak uključuje nešto više dodirivanja od ostalih. Žena neka legne na leđa i podigne noge sve do svoje glave. Muškarac tada penetrira u verziji misionarske poze.

Mokra plahta

Smočite plahtu u hladnoj vodi, pa ju stavite ispred ventilatora ili između sebe i partnera, kako bi pokupila dio topline na sebe.

Kopirati
Drag cursor here to close