Rođeni romantik

Žurni razvod: Nicolas Cage anulirao je četverodnevni brak!

Glumac je, vidno alkoholiziran, napravio scenu tijekom pribavljanja dozvole za brak, gdje je okupljenima povišenim tonom poručio "da će mu buduća supruga uzeti sav novac".
Lifestyle / Zabava | 03. 06. 2019. u 14:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumac Nicolas Cage (55) ponovno je slobodnjak, a njegov brak s djevojkom Erikom Koike službeno je anuliran 31. svibnja. Brak je trajao samo četiri dana, a onda je Cage zatražio da se sve anulira jer vjenčanje nije bilo regularno.

Ovaj par je zajedno nešto manje od godinu dana, a ovo je glumcu bio četvrti brak.

Neobično vjenčanje, koje se dogodilo 23. ožujka, zabilježeno je i na snimkama na kojima je glumac, vidno alkoholiziran, napravio scenu tijekom pribavljanja dozvole za brak, gdje je okupljenima povišenim tonom poručio "da će mu buduća supruga uzeti sav novac".

Cage je prethodno bio u tri braka. S prvom suprugom Patriciom Arquette u braku je bio od 1995. do 2001. godine. S Lisom Marie Presley, kćeri legendarnog glazbenika Elvisa Presleyja, vjenčao se 2002., a rastao svega tri mjeseca kasnije, no razvod je finaliziran tek 2004. godine.

S Alice Kim izdržao je najduže – od 2004. do 2016. godine. Alice je upoznao u jednom baru u kojem je ona radila kao konobarica, a par je sina Kal-Ela dobio 2005. godine. Glumac ima i sina Westona s bivšom djevojkom Christinom Fulton, s kojom je bio tijekom 1988. godine.

O četvrtoj supruzi glumca ne zna se puno, no zna se da radi kao vizažistica te da ima otprilike 34 godine.

Cage i Koike razvedeni su u gradu Clark County (Nevada), piše TMZ, a sud je očito uvažio njegove argumente kako je bio toliko pijan da nije mogao biti svjestan značenja i posljedica tog čina. Vrlo romantično, Nicolase...

Kopirati
Drag cursor here to close