Objavili astrolozi

Zapamtite ih: Ovo su najsretniji datumi u ožujku

Lifestyle / Zabava | 28. 02. 2023. u 06:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ožujak samo što nije stigao, a astrolozi su već otkrili koji će to biti najsretniji datumi u mjesecu pred nama. Ožujak je prvi mjesec proljeća, mjesec kada planiramo razne projekte, puni smo energije i spremni usvojiti sjajne prilike.


3. ožujak– ogledalo datum

Dan 3.3 u ovoj godini biće pogodan za razvoj. Možete ga posvetiti sticanju novih znanja, opuštanju i pronalaženju kreativnih aktivnosti.

Ovaj povoljan dan je izuzetno važan jer možete savladati izazove i biti motivirani da popravite stvari. Možete napraviti planove i usmjeriti sebe na neki bolji put u životu.

7. ožujak – dan promjene položaja Saturna

Od ožujka 2020. Saturn je u znaku Vodolije, a 7. ožujka ove godine planeta će se preseliti u Ribe. Ovo će biti izuzetno važan događaj prema astrolozima. Generalno, takva tranzicija će nam donijeti mnoge važne promjene u svim područjima života. Prve pozitivne stvari čut ćete već 7. ožujka kada možete preduzeti inicijativu za dalji napredak.

16. ožujak – Venera ulazi u Bika

Planeta će ostati u ovom znaku do 10. travnja. Ovo će biti vrlo dobra i važna tranzicija pošto je Venera potpuno bez snage u Ovnu, a 16. će biti vrlo svijetao i izuzetno povoljan dan. Na ovaj dan je vrlo važno obaviti kućne poslove, čišćenje i dovesti stvari u red generalno.

Pokušajte da se na ovaj dan posvetite želji da promijenite svoj život nabolje, transformirate loše navike u pozitivne. Ovo je savršen dan i da uradite nešto za sebe.

19. ožujak – Merkur ulazi u Ovna

Merkur se ne osjeća savršeno u znaku Ovna, ali mu je svakako bolje nego u Ribama. Prelazak u Ovna će nam dati novu inspiraciju i samopouzdanje, vratiti pažnju i pojačati žudnju za znanjem.

U ovom znaku planeta će ostati samo do 2. travnja. Ovaj dan svakako može i treba biti posvećen financijskim i pravnim poslovima.

20. ožujak – proljetna ravnodnevica

Ovo je vrlo povoljan i možda najsvjetliji dan ožujka. Astrolozi primjećuju da se mlad Mesec ovog puta skoro potpuno poklapa s ravnodnevnicom, s manje od jednog dana zakašnjenja. Ovo će blagotvorno uticati na naše raspoloženje. Dvadeseti ožujak se može smatrati danom dobre energije, i tada možete raditi apsolutno bilo koji posao po svom izboru. Ovo je dobar dan i za odmor i za rad. Slušajte svoju intuiciju.

23. ožujka – Plutonova promjena epohe

Najudaljenija planeta Pluton izvršit će prelazak u znak Vodolije i time se završava petnaestogodišnji period boravka u Jarcu. Ova tranzicija može 23. ožujka učiniti misterioznim, neobičnim i ispunjenim važnim događajima, prenosi atma.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close