Woody Harrelson

Zapalio sam joint kako bi izdržao večeru s Donaldom Trumpom

''To je bila jako naporna večera, jedva sam izdržao. Sve o čemu on zna pričati je novac... '', rekao je Harrelson u intervjuu za magazin Observer.
Lifestyle / Zabava | 09. 01. 2018. u 10:39 Bljesak.info
Woody Harrelson: LBJ | Real Time with Bill Maher

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Holivudski glumac Woody Harrelson otkrio je da je ''zapalio joint'' kako bi izdržao večeru s Donaldom Trumpom, prenosi Jutarnji list.

Harrelson je s prijateljem Jessejem Venturom, guvernerom Minnesote, upoznao predsjednika u Trumpovom tornju u New Yorku uoči američkih izbora 2004.

''To je bila jako naporna večera, jedva sam izdržao. Sve o čemu on zna pričati je novac. Nakon otprilike 45 minuta ispričao sam se, izašao van i zapalio joint. Pomislio sam si kako ću izdržati ostatak večere… Ne bih ni s mamom večerao, a ovdje je taj predsjednik…'', rekao je Harrelson u intervjuu za magazin Observer.

Harrelson nikad nije skrivao da uživa u pušenju marihuane, no nedavno je priznao da je posve prestao kako bi ''razbistrio glavu''. Priznao je također da mu ja nakon uloge barmena Woodyja Boyda u seriji ''Kafić uzdravlje'' slava udarila u glavu i da je postao arogantan.

Sad zahvaljuje svojoj supruzi Lauri Louie i njihovim trima kćerima što su ga pretvorile u ''bolje ljudsko biće''.

Kopirati
Drag cursor here to close