Ljubuški

Win and be our VIP: Osvoji VIP ulaznice za koncert Halida Bešlića

Koncert će se održati u četvrtak, 1. srpnja na stadionu Babovac u Ljubuškom, a kao predgrupa već od 20,30 sati nastupit će bend Sinergija.
Lifestyle / Zabava | 26. 06. 2021. u 17:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Svi znaju za koncert u Ljubuškom. Vjerojatno zato što je to prvi najavljeni koncert od početka pandemije, pa se proširilo internetom. Ranije kada bih pjevao u Ljubuškom, zvali bi me samo iz Hercegovine. A sada, zanimljivo, toliko me ljudi zvalo iz cijelog svijeta. Iz cijele regije javljaju da će doći na koncert", kazao je Halid Bešlić u intervju za Radioteleviziju Herceg Bosne.

Video: Halid Beslic - Taman je

Koncert će se održati u četvrtak, 1. srpnja na stadionu Babovac u Ljubuškom, a kao predgrupa već od 20,30 sati nastupit će bend Sinergija.

Ulaznice su u prodaji po cijenama od 25 KM (FAN pit zona), 30 KM (tribine) i 35 KM (VIP backstage) i dostupne online preko sustava Kupi kartu, u Caffe baru Bell Ami (Ljubuški), Pivnici (Međugorje), Caffe baru Grand (Posušje) i na info pultu Mepas Mall (Mostar).

Video: Indira & Halid Bešlić - Iskra

Organizatori iz agencije PRimera u suradnji sa portalom Bljesak.info organiziraju zanimljivu nagradnu igru pod nazivom „Win and be our VIP“ koja će trajati samo jedan dan, stoga iskoristi ovu priliku. Pobjednik osvaja ulaznice za VIP BACKSTAGE koncerta na koji može povesti još jednu osobu. Za pravila i sudjelovanje u nagradnim igrama pratite našu Facebook stranicu i Instagram profil.

Kopirati
Drag cursor here to close