Dokazao se

Voyage spasio djevojku iz publike

Zbog silne gužve jedna djevojka izgubila svijest, a Voyage ju je izvukao iz prvog reda, povukao na pozornicu, primio te predao jednom od zaštitara koji su zbrinuli djevojku.
Lifestyle / Zabava | 15. 04. 2022. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi 20-godišnji reper Mihajlo Veruović, kojeg svi znaju pod imenom Voyage, spasio je djevojku iz publike na svojem koncertu.

Voyage obara rekorde i puni klubove kako u Srbiji tako i gdje god nastupa u regiji. No usred takvih koncerata često bude prevelika gužva, a ljudima smanjena mogućnost za kretanje, pa i normalno disanje, prenosi Showbuzz.hr

Tako je bilo i ovog puta kada je na njegovu nastupu zbog silne gužve jedna djevojka izgubila svijest, a Voyage ju je izvukao iz prvog reda, povukao na pozornicu, primio te predao jednom od zaštitara koji su zbrinuli djevojku.

''Trenutak gdje sam zaustavio nastup i iz publike izvukao djevojku koja se onesvijestila. Ljudi, molim vas, pazite se, pogotovo u ovako velikim gužvama'', napisao je Voyage na videu te iskazao brigu za svoje obožavatelje.

Međutim, ovo nije jedini put da se Voyage našao na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Jednom je za medije podijelio da su on i prijatelj spasili život jednoj djevojci koja je htjela počiniti samoubojstvo.

''Nikola i ja smo zajedno vozili bicikl na Brankovom mostu, išli smo do grada. Vidjeli smo djevojku da je prešla ogradu. U trenutku kada se nama činilo da smo dovoljno blizu samo smo skočili s bicikala i uhvatili je oko grudi i gornjeg dijela tijela. Između nas je bila ograda Brankovog mosta. Čvrsto smo je držali na ivici kako se ne bi bacila. Generalno, mi smo pričali s njom. Smirivali smo je i govorili joj da nije sama i da kroz što god da prolazi može pričati s nama ako treba i cijelu noć i dan. Rekli smo joj da u nama može vidjeti saveznike i prijatelje. Morali smo je držati dok nije došla policija i hitna pomoć'', podijelio je iskustvo.

Voyage ima samo 20 godina, a pravi je hit na glazbenoj sceni. Trese regionalnu i srpsku scenu, a proslavio se dok je bio u vezi s poznatom pjevačicom Anđelom Ignjatović, koju svi znaju pod nadimkom Breskvica, s kojom je i snimio prve velike hitove.

Kopirati
Drag cursor here to close