Pariz

Uma Thurman na Tjednu mode s najdražom pratnjom

Tandem iz snova, Uma Thurman i njezin sin Levon u kojeg se moralo gledati, stigao je na reviju Diora, a prvi red dijelili su s Annom Wintour, Natalijom Vodianovom, Camille Rowe-Bel, Sigourney Weaver i Kat Graham.
Lifestyle / Zabava | 22. 01. 2020. u 21:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zvijezda filmova redatelja Quentina Tarantina, Uma Thurman nije željela propustiti novo izdanje pariškog Tjedna mode, a svi su gledali u njezinu atraktivnu pratnju - njezinog sina koji je nedavno postao punoljetan, a neodoljivo sliči slavnoj majci.

Foto:Getty Images / Uma Thurman na Tjednu mode

Tandem iz snova, Uma Thurman i njezin sin Levon u kojeg se moralo gledati, stigao je na reviju Diora, a prvi red dijelili su s  Annom Wintour, Natalijom Vodianovom, Camille Rowe-Bel, Sigourney Weaver i Kat Graham.

I prijašnjih godina Uma je svog sina vodila na modne revije što je očito njihova zajednička strast. Posjetili su reviju kuća Prada u New Yorku. Modno usklađeni mama i sin bili su neodoljivi. Tonovi boja njihovog outfita bili su nenapadni i vrlo chic.

Dok je Uma odjenula tričetvrt hlače gingham uzorka, crni pulover, baršunaste cipele i plavi kaput, njezin sin nosio je kariranu jaknu i tamnoplave hlače. Levon je na svojim društvenim mrežama podijelio nekoliko fotografija showa, ali i selfie s majkom kojoj nevjerojatno sliči.

Levona Uma odgaja s bivšim suprugom, 48-godišnjim glumcem Ethanom Hawkeom, piše portal Gloria.hr. Bivši par vjenčao se 1998. nakon upoznavanja na setu filma 'Gattaca' godinu prije, a razvod je uslijedio pet godina nakon.

Uz sina, Uma Thurman s glumačkim kolegom ima 21- godišnju kćer Mayu Hawke koja, nalik slavnim roditeljima, gradi uspješnu glumačku karijeru, a poput majke imala je priliku surađivati s proslavljenim filmskim redateljem Quentinom Tarantinom osiguravši ulogu u njegovom posljednjem, devetom filmu "Bilo jednom u Hollywoodu".

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Mama and mi in Paris

Objavu dijeli Levon Thurman Hawke (@levon.th)

Kopirati
Drag cursor here to close