U Srbiji bez milosti

Uhitili poznatog pjevača i nogometaša jer su kršili policijski sat

Srpski nogometaš i član Al Ittihada Aleksandar Prijović (29) uhićen je sinoć u Beogradu jer je prekršio policijski sat.
Lifestyle / Zabava | 04. 04. 2020. u 08:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpski nogometaš i član Al Ittihada Aleksandar Prijović (29) uhićen je sinoć u Beogradu jer je ignorirao mjere opreza u Srbiji. Tamo je uveden policijski sat od 17 sati, a Prijović je nakon toga boravio u kafiću jednog beogradskog hotela. 

U njegovom društvu, uz 20-ak osoba, nalazio se i popularni pjevaš Radiša Trajković Đani i njegova supruga. I Đani je završio u pritvoru javlja Telegraf

Uživali su svi u dobrom društvu, a očito ih je atmosfera opustila pa su zaboravili da moraju biti između svoja četiri zida iza 17 sati. 

Problem za nogometaša mogla bi biti i moguća zatvorska kazna koja bi mogla utjecati i na njegov bogati ugovor u Al Ittihadu. 

Nakon uhićenja oglasila se i uprava hotela koja ističe kako hotel Crowne Plaza i dalje radi, ''što je u skladu sa mjerama koje Srbija provodi u zaštiti od epidemije Covid-19. U funkciji je hotelska kuhinja, koja omogućava isporuku hrane građanima koji žele da smanje svoje kretanje, a također i isporuku obroka koje Crowne Plaza svakodnevno donira za liječnike u tri beogradske klinike''.

Dodaju kako u hotelu i dalje imaju goste.

Kopirati
Drag cursor here to close