Privlačnost prema muškarcima

Superman se zaljubljuje u muškarca

Supermanova privlačnost prema drugom muškarcu najavljivana je u prošlim izdanjima u kojima je flertovao s kolegom reporterom Jayem Nakamurom.
Lifestyle / Zabava | 12. 10. 2021. u 12:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Superman u najnovijem broju stripa “izlazi iz ormara”, objavio je Telegram.

Popularni superjunak bit će prikazan u istospolnoj vezi, međutim radi se o novom Supermanu Jonu Kentu, sinu originalnog junaka Clarka Kenta, koji je preuzeo ulogu Supermana od oca u novom serijalu stripova Superman: sin Kal-ela, čiji je prvi broj objavljen u srpnju.

DC Comics je najavu za novi broj objavio jučer na američki ‘Nacionalni dan izlaska’, koji se obilježava svake godine kako bi se povećala osviještenost o LGBT zajednici. U istoj seriji stripova Jon Kent se kao Superman borio protiv požara uzrokovanih klimatskim promjenama, spriječio pucnjavu u srednjoj školi i prosvjedovao protiv protjerivanja migranata, prenosi BBC.

“Kao i njegov otac, Jon Kent se zaljubio u reportera”, najavio je izdavač. Rekli su kako će par ući u romantičnu vezu s reporterom Jayom Nakamurom u nadolazećom petom broju, koji će biti objavljen u studenom, ali nisu iznijeli detalje o radnji, navodi Telegram.

Pisac Tom Taylor je za BBC rekao kako je razmišljao o tome što bi Superman trebao predstavljati u sadašnje vrijeme nakon što su mu ponudili posao glavnog pisca serijala.

“Smatrao sam da bi se radilo o promašenoj prilici ako bi Clarka Kenta zamijenili s još jednim heteroseksualnim bijelim spasiteljem”, rekao je Taylor i dodao kako se iznenadio da je izdavač već razmišljao o Supermanu kao biseksualcu i prije nego što im je to predložio.

Kopirati
Drag cursor here to close