Ozzy Osbourne

Slavni rocker i njegova supruga ispričali kako ju je on pokušao ubiti

''Takav pogled u očima imao je dok bi izlazio na pozornicu pred publiku. Kapci su mu bili gotovo spušteni i nisam mogla doprijeti do njega. Samo mi je odjednom mirno rekao: 'Donijeli smo odluku da ti moraš umrijeti''
Lifestyle / Zabava | 07. 09. 2020. u 13:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: picture alliance / AP Photo / Ozzy Osbourne sa suprugom Sharon

Frontmen grupe Black Sabbath, 71-godišnji Ozzy Osbourne odavno je poznat po pretjeranoj zlouporabi droga, a jedne noći se toliko intoksicirao narkoticima da je pokušao ubiti svoju suprugu, 69-godišnju Sharon, i pritom se osjećao 'mirno kao nikada u životu', priznao je pjevač u novom dokumentarcu o njegovom životu 'Nine Lives of Ozzy Osbourne'.

Nakon toga je bio optužen za pokušaj ubojstva, ali je na kraju za kaznu morao ići samo na šest mjeseci rehabilitacije, dok je njegovoj supruzi trauma ostala za čitav život.

Traumatični događaj zbio se prije 31 godinu, a Sharon se prisjetila detalja i rekla kako nikada nije osjećala veći strah, prenosi The Sun.

Snagu da preživi dala joj pomisao na njihovu djecu, 37-godišnju Aimee, 35-godišnju Kelly i 34-godišnjeg Jacka, koji su tada bili mali i trebali su majku. 

Tada su živjelu u kući u Buckinghamshireu, a Sharon se sjeća kako je okupala djecu te noći i stavila ih na spavanje. Potom je čitala knjigu u spavaćoj sobi kad je iznenada ušao Ozzy i sjeo na sofu prekoputa nje.

Međutim, nije ga mogla prepoznati, ponašao se potpuno drukčije.

''Takav pogled u očima imao je dok bi izlazio na pozornicu pred publiku. Kapci su mu bili gotovo spušteni i nisam mogla doprijeti do njega. Samo mi je odjednom mirno rekao: 'Donijeli smo odluku da ti moraš umrijeti'', rekla je.

Sharon se zbunila, a Ozzy je skočio na nju i počeo je daviti. Rekla je kako je pritom, iako je bio nasilan, bio i veoma, veoma miran.

Sharon je nekako uspjela pritisnuti dugme za hitne slučajeve, nakon čega je policija vrlo brzo stigla na njihovo imanje i uspjela joj spasiti život. 

Foto: Getty Images / Obitelj Osbourne 1986. godine, tri godine prije nemilog događaja u njihovom domu

''U tim trenutcima samo sam mislila na djecu. Nema šanse da ih ostavim na ovom svijetu. Nikad nisam bila uplašenija'', priznala je Sharon. 'Osjećao sam se mirnije nego ikada u životu. Bio sam ispunjen mirom. Nije baš neko postignuće kojim bi se mogao pohvaliti', komentirao je Ozzy mrtav-hladan. Može se reći kako je stvarno imao sreće što ga Sharon nakon toga nije napustila i zatražila razvod. i dan-danas su u braku, dugih 38 godina.

''Ne želim tvoj novac, ali ako mi ovo ponovno napraviš, ili ću ja ubiti tebe ili ćeš ti ubiti mene. Želiš li to za svoju djecu?'', rekla je Sharon suprugu nakon što se vratio s rehabilitacije.

Srećom, takav incident se više nije ponovio premda se Ozzy ni nakon toga nije riješio ovisnosti o drogama. 

Video: BLACK SABBATH - "Iron Man" (Official Video)
Kopirati
Drag cursor here to close