Gentlemen George

Slavni glumac svojim prijateljima poklonio po milijun dolara

"Rekao je i kako želi da znamo koliko mu značimo i kako zna da se neki od nas još bore s financijama. Zato nam je dao taj novac, da se ne moramo brinuti o školovanju svoje djece, plaćanju hipoteke, i slično"
Lifestyle / Zabava | 13. 12. 2017. u 23:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumac George Clooney (54) stvarno je, čini se, dobar tip. Njegov prijatelj Rande Gerber, inače suprug manekenke Cindy Crawford, rekao je kako je glumac njemu i još 13 drugih prijatelja poklonio po milijun dolara. Povod - htio im je zahvaliti jer su mu pomogli da uspije u Hollywoodu. I to u kešu - doslovno im je donio kofer pun novca.

"Postoji jedna skupina nas koji se međusobno zovemo ’the Boys’. George nas je 27. rujna 2013. pozvao u svoju kuću na večeru, ukupno nas 14. Kad smo se okupili, započeo je svoj govor. Rekao je da nam je zahvalan jer smo mu pomogli kad je tek došao u Los Angeles, spavao je na našim kaučima kad nije imao gdje biti i bez nas ne bi bio tu gdje je sad. Rekao je i kako želi da znamo koliko mu značimo i kako zna da se neki od nas još bore s financijama. Zato nam je dao taj novac, da se ne moramo brinuti o školovanju svoje djece, plaćanju hipoteke, i slično", rekao je Gerber.

Kaže kako je svakoga čekao jedan kufer na mjestu za stolom, a unutra se nalazila gomila novca - svakome po milijun u novčanicama od 20 dolara.

Clooney je prije toga platio porez na novac kojeg je poklonio 'dečkima'.

Gerber je odmah rekao da neće uzeti novac, na što je Clooney rekao da ako ga on ne uzme, nitko neće dobiti svoj milijun pa nije imao izbora. Dakako, uzeo je novac i kasnije ga poklonio u humanitarne svrhe. On je, naime, već dovoljno bogat da mu takvi pokloni naprosto ne trebaju u pravom smislu riječi, ali nekima su od prijatelja itekako dobro došli. Gaber je uspješni hotelijer, a u njihovoj skupini je i jedan konobar iz Texasa, kojemu će novac više ngo dobro doći, jer ima veliku obitelj.

Osim toga, Gerber kaže kako je Clooney inače pažljiv i prema nepoznatim ljudima. Tako je nedavno, kad su on i supruga Amal (39) putovali avionom, svim putnicima na njihovom letu podijelio slušalice da im ne bi smetalo plakanje njihovih šestomjesečnih blizanaca, Elle i Alexandra.

Kopirati
Drag cursor here to close