Instagram

Severinu otpratili i Igorovi roditelji

Dragan Kojić Keba obrisao je čak i snimku iz studenog prošle godine kojom je pružio podršku Severini u borbi za skrbništvo.
Lifestyle / Zabava | 31. 05. 2020. u 16:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Severinu na Instagramu ne prate ni Olja i Dragan Kojić, Igorovi roditelji.

Na njihovim profilima više se ne mogu pronaći fotografije s pjevačicom, a Olja je izbrisala i snimku iz ožujka na kojoj se vidjela Severina kako čisti njihovu obiteljsku kuću, piše Index.

"Snajka u doba korone", napisala je tad Olja ispod snimke. Na videu se vidio i Igor kako leži na kauču i gleda televiziju. Čuo se i Keba, koji je dobacio: "Tko je rekao da snajka nije vrijedna?" Te snimke na Instagramu sad više nema.

Dragan Kojić Keba obrisao je čak i snimku iz studenog prošle godine kojom je pružio podršku Severini u borbi za skrbništvo.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

“Svaka je sreća remek djelo.” #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Zločin je i presedan nakon sedam godina oduzeti majci dijete. I taj 'rat' šteti najviše djetetu jer dijete (ali) kada dovoljno odraste lako odlučuje kome će i koliko vremena posvetiti. Riješit će to mali Aleksandar i prije vremena postati Veliki Aleksandar. Vidio sam i osjetio tu mudrost u njegovim iskrenim dječjim okicama. Dat će Bog, bit će to sve okej", napisao je tad uz snimku na kojoj je rekao da podržava svoju snahu kao majku. Ta snimka više ne postoji na njegovom profilu.

Severina na profilu još uvijek ima neke objave s Kojićima, no neke novije je izbrisala, poput fotografije s Draganom i Oljom iz siječnja ove godine.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Family day

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

"Poštujem Igorov izbor, a koliko sam dosad imala prilike vidjeti, Severina je sjajna osoba i što je najvažnije, dobar čovjek. Uvijek glasujem za ljubav. Uvijek sam željela da moja djeca imaju partnere i vezu kakvu smo imali i imamo Dragan i ja. Vjerujem da smo im bili dobar primjer", govorila je Olja Kojić 2015. godine o Severini, no čini se da je došlo do promjena u odnosima.

Podsjećamo, Severina i Igor prestali su se međusobno pratiti na Instagramu. Dosad su oboje pratili samo jedno drugo, a sad više ne prate nikoga.

Igor se još jučer oglasio u vezi navodne svađe između njega i Severine, no tu je objavu ubrzo obrisao, piše Index.

Kopirati
Drag cursor here to close