Astrologija

Saznajte što dan u kojem ste rođeni govori o vašoj osobnosti

Vjerojatno ste čuli da neki astrolozi smatraju da je dan kada smo rođeni usko povezan s našom osobnosti, a razlog je, kažu, to što je svaki dan u tjednu vezan za neki planet koji će kroz cijeli život utjecati na nas.
Lifestyle / Zabava | 02. 03. 2023. u 18:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvrtkom na primjer vlada Jupiter čiji je znak Strijelac, a ljudi koji su na taj dan rođeni imaju 'velike' osobnosti i revolucionarne ideje, kaže Astrokit.

Vjerojatno ste čuli da neki astrolozi smatraju da je dan kada smo rođeni usko povezan s našom osobnosti, a razlog je, kažu, to što je svaki dan u tjednu vezan za neki planet koji će kroz cijeli život utjecati na nas.

Da energija svakog planeta utječe na naše osobine, ličnost i ponašanje vjerovali i stari Babilonci, a s popularnom se drevnom teorijom slaže i astrologinja Kitana, na društvenim platformama poznata kao @astrokit.

A evo kako je ona objasnila, koje osobine možemo priprisati rođenju na određeni dan u tjednu i povezanosti svakog dana s nekim od planeta.

Ponedjeljak

Ponedjeljak je dan kojim vlada Mjesec. Ako ste rođeni u ponedjeljak, vjerojatno ste osjetljivo i emotivni. Cijenite svoju privatnost i udobnost, a imnoge vaše odluke pokreće intuicija. Također, kod vas do izražaja dolazi pažnja, majčinstvo, briga o drugima i o domu. Budući da je Mjesec promjenjiv, ponedjeljak nije najbolji dan za započinjanje stvari, osim ako ste otvoreni za promjene u budućnosti.

Utorak

Utorkom vlada Mars, a ako ste rođeni u utorak, ambiciozni ste i strastveni. Možda ste usmjereni prema svom cilju i uvijek želite nešto poduzimati da mu se približite. Mars je i planet povezan s akcijom pa ste vjerojatno dobre fizičke spreme. Ovan i Škorpion su znakovi kojima prirodno vlada Mars, što potiče njihovu hrabrost i odvažnost. Mars također vlada agresijom i ljutnjom, kaže astrologinja, a prenosi YourTango.

Srijeda

Srijedom vlada Merkur, a njegovi planetarni vladari su Djevica i Blizanci. Ako ste rođeni u srijedu, mogli biste biti vrlo inteligentni i duhoviti.

Istovremeno ste i razumni i volite komunicirati s drugima, a stvarno ste vješti u svemu što ima veze s medijima. Merkur vlada vašim umom i razmišljanjem. Razlučujete, analizirate informacije i dolazite do ideja.

Četvrtak

Četvrtkom vlada Jupiter čiji je znak Strijelac. Oni rođeni u četvrtak imaju velike osobnosti i revolucionarne ideje. Prirodno su otvoreni i optimistični i vole svoj um širiti novim iskustvima.

Traže istinu i dublji smisao u životu. Jupiter je planet ekspanzije i dobiti, istine, mudrosti i principa. Volite širiti svoje horizonte kroz putovanja, avanturu i obrazovanje.

Petak

Petkom vlada Venera, čiji su vladajući znakovi Vaga i Bik.

Ako ste rođeni u petak, vi ste šarmantni, imate prirodno ugodnu ili privlačnu osobnost i dobar smisao za stil, te volite uživati ulijepim stvarima. Venera vlada ljubavlju, novcem, užicima i vrijednostima, a povezana je i sa svime što je lijepo.

Subota

Subotom vlada Saturn čiji je planetarni vladar Jarac. ko ste rođeni na taj dan, vi ste prizemljeni i odgovorni i čvrsto stojite na zemlji.

Tip ste koji mnogo truda i napora ulaže u postizanje svojih ciljeva, a vaši stavovi mogu biti prirodno ozbiljni i melankolični.

Nedjelja

Nedjeljom vlada Sunce. Ako ste rođeni u nedjelju vjerojatno imate snažan osjećaj identiteta i neovisan stav.

Prirodno ste energični i blistavi, te uživate biti voljeni ili popularni. Sunce je jedan od najvažnijih planeta i ima snažan učinak na osobnost.

Kopirati
Drag cursor here to close