Nestvarni prizori

Saša Matić okupio više od 20.000 obožavatelja: Na koncertu 'pola Hercegovine'

Publika je pokazala da jako dobro poznaje Matićev repertoar, atmosfera je bila odlična, a na pozornici se u jednom trenutku pjevaču pridružila i Severina.
Lifestyle / Zabava | 22. 10. 2022. u 08:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najpopularnijih srpskih folk pjevača Saša Matić (44) otpjevao je svoje najveće hitove na prvom od dva rasprodana koncerta u Areni Zagreb u sklopu turneje 'Dva života', piše Jutarnji.hr

Foto: Nera Simic/Cropix / Saša Matić okupio 20.000 obožavatelja

U dva dana Matića će imati priliku čuti 40.000 obožavatelja.

Izlaskom Matića na binu Arena je eruptirala. Prepoznatljivi vokal pjevača odmah se stopio s glasovima obožavatelja. Nizali su se hitovi, od onih starijeg datuma pa sve do pjesama s Matićevog zadnjeg albuma 'Dva života', koje su se u Zagrebu premijerno čule uživo. Uhvaćena u vrtlogu emocija, publika je gromoglasno pjevala.

Novi val euforije u dvorani su izazvale gošće iznenađenja. Severina i Milica Pavlović dale su svoj obol ovom spektaklu koji nije bio tek veliki događaj, već vrhunski doživljaj.

"Ova večer zauvijek će ostati u mom sjećanju, za ovakve trenutke se živi", rekao je Saša Matić po silasku s pozornice, još uvijek pod dojmom nezaboravne atmosfere.

Foto: Nera Simic/Cropix / Saša Matić okupio 20.000 obožavatelja
Foto: Nera Simic/Cropix / Saša Matić okupio 20.000 obožavatelja
Kopirati
Drag cursor here to close