"Htjela sam samo njega"

Rozga se ne odvaja od mladog pjevača: Najavila duet

"Hvala ti Matija što si pristao biti dio moje nove akustične glazbene priče", napisala je Jelena Rozga objavi na Facebooku, a Matija Cvek joj je zahvalio na svom Instagramu.
Lifestyle / Zabava | 31. 08. 2022. u 13:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Splitska pjevačica Jelena Rozga 23. kolovoza je proslavila 45. rođendan, a za rođendan se uoči velike koncertne turneje koja je najavljena za kraj godine počastila i duetom sa zagrebačkim pjevačem, 29-godišnjim Matijom Cvekom.

U središtu Zagreba snimili su akustičnu obradu pjesme Zar je ljubav spala na to, koja će biti objavljena na Jeleninom akustičnom albumu koji je u pripremi, prenosi Gol.hr

"Hvala ti Matija što si pristao biti dio moje nove akustične glazbene priče", napisala je Jelena Rozga objavi na Facebooku, a Matija Cvek joj je zahvalio na svom Instagramu.

"Kad predivna Jelena Rozga kaže: "Dođi snimi 'Zar je ljubav spala na to' u novom aranžmanu... Ti dođeš, snimiš i grliš dok možeš", napisao je Cvek o snimanju pjesme koja je nezaboravni hit grupe Magazin iz 2001., a Jelena Rozga ga je originalno otpjevala u duetu sa sarajevskim pjevačem Mladenom Vojičićem - Tifom.

"Ovaj duet je također dar mojoj publici. Kad smo počeli slagati novi aranžman za tu pjesmu rekla sam da želim Matiju, jer sam samo njegov glas čula u tom trenutku. Kako sam nestrpljiva, nazvala sam ga iste večeri i pristao je. Sve se nekako otad super posložilo, pa i naši glasovi", izjavila je.

Popularna Splićanka ne krije oduševljenje što Matija na svojim koncertima izvodi neke njezine pjesme poput 'Suza bisernih'.

"Nitko se od mlađih pjevača nije toga sjetio i to mi je genijalno. Svaka mu čast na tome, pogotovo jer je riječ o pjesmi koja je, kad je izašla, izazivala različite reakcije, a postala je megahit. Danas kad krene ta pjesma, svi polude", rekla je Jelena.

Kopirati
Drag cursor here to close