Možemo zamisliti...

Ronaldo: Moj najljepši gol ne može se usporediti sa seksom s Georginom!

Ronaldo je potvrdio kako je njegov pogodak škaricama za Real protiv Juventusa, postignut u travnju 2018., zasigurno njegov najbolji pogodak ikad, ali se ni on ne može mjeriti s onim što doživi u krevetu s Georginom Rodriguez.
Lifestyle / Zabava | 18. 09. 2019. u 09:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juventusov superstar Cristiano Ronaldo izjavio je kako se niti jedan od njegovih najboljih golova tijekom karijere ne može mjeriti sa zadovoljstvom koje mu pričinja seks s djevojkom Georginom.

Govoreći o tome u razgovoru za ITV, Portugalac je potvrdio kako je njegov pogodak škaricama za Real protiv Juventusa, postignut u travnju 2018., zasigurno njegov najbolji pogodak ikad, ali se ni on ne može mjeriti s onim što doživi u krevetu s Georginom Rodriguez.

"Godinama sam pokušavao postići takav pogodak. Zabio sam 700 golova, ali takav dotad nisam. Pomislio sam, konačno sam zabio škaricama, prelijepim skokom", kazao je CR7, dodajući uz smijeh kako se, međutim, to ne može mjeriti s vođenjem ljubavi, jer je to s njegovom Geo jednostavno nešto posebno.

Foto: AFP / Što je Ronaldo bez škarica... Samo je seks s Georginom iznad toga!

"To što sam napravio Gianluigiju Buffonu protiv Juventusa, uistinu je prekrasno", kaže Ronaldo, inače poznat po svojoj neskromnosti - ako neće nitko da me hvali, sam ću!

Kad je u pitanju njegova djevojka, bivši model i manekenka Georgina Rodriguez, Ronaldo kaže kako mu se dogodila ljubav na prvi pogled, a prvi put su se susreli u jednom Guccijevom butiku u Madridu.

Nakon toga brzo su razvili ljubavnu vezu u kojoj danas odgajaju ukupno četvoro djece, od kojih je Georgina rodila jednu curicu.

Kopirati
Drag cursor here to close