Stotine milijuna zaluđenika

Ronaldo i Selena Gomez imaju najviše sljedbenika na Instagramu

Gglavna zvijezda Instagrama je pjevačica Selena Gomez sa 130 milijuna sljedbenika u 2017. u odnosu na 103 tijekom prošle godine.
Lifestyle / Zabava | 30. 11. 2017. u 15:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portugalsku nogometnu zvijezdu Cristiana Ronalda prati puno više korisnika Instagrama otkako ondje postavlja sve više fotografija iz karijere i slika svoje obitelji, no pop zvijezda Selena Gomez apsolutna je "kraljica" te društvene platforme.

Ronaldo, koji je po Forbesovom popisu ove godine najplaćeniji svjetski nogometaš sa zarađenih 93 milijuna dolara, sa 116 milijuna sljedbenika na Instagramu drugi je po popularnosti u odnosu na 82,6 milijuna sljedbenika i šesto mjesto prošle godine.

No glavna zvijezda Instagrama je pjevačica Selena Gomez sa 130 milijuna sljedbenika u 2017. u odnosu na 103 tijekom prošle godine, prenosi Hina.

Ronaldo je nedavno objavio niz fotografija i video snimki zanimljivih njegovim obožavateljima. Na toj društvenoj platformi mogu pogledati fotografije i snimke koje se odnose na njegovu uspješnu nogometnu karijeru, ali i brojne slike članova njegove obitelji.

Instagram ima više od 500 milijuna dnevno aktivnih korisnika i 800 milijuna mjesečno aktivnih korisnika.

Platfoma im omogućuje objavljivanje fotografija, video snimki, a ove je godine, po uzoru na Snapchat uvedena novost, instant "priče" (stories).

Instagram priče nestaju za 24 sata.

Kopirati
Drag cursor here to close