Zadruga

Reality drama: Bosanka s Hrvatom vara supruga Srbina - i to na televiziji

Da su Hrvati ludi za Zadrugom i pomno prate ljubavnu sapunicu između ovih aktera pokazuje video Dalile i Dejana u žestokom okršaju koji je trenutno prvi na Youtube trendovima u Hrvatskoj
Lifestyle / Zabava | 03. 11. 2021. u 08:46 Slobodna Dalmacija
Zadruga 5 - Kompilacija ljubavnog odnosa Dalile Dragojević i Filipa Cara

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednjih nekoliko tjedana u srpskom reality showu Zadruga na televiziji Pink odvija se prava drama nalik onoj iz 2011. godine kad je Šibenčanka Marijana u Big Brotheru prevarila supruga Ivana s Beograđaninom Nemešom.

S jednom razlikom, ovaj je put prevareni suprug također sudionik showa, pa tako pred vlastitim očima gleda kako mu žena "nabija rogove."

Akteri ove priče su supružnici Dejan i Dalila Dragojević i Filip Car.

Dalila, rodom iz Tuzle, poznata je kao pobjednica reality showa Parovi, u kojem je upoznala uskoro bivšeg supruga Dejana iz Novog Sada. Zajedno su već pet godina, a iako su njihovi fanovi mislili da je s njihovim brakom sve u najboljem redu jer su odavali dojam skladnog para - prevarili su se.

Samo mjesec dana nakon što su početkom rujna ušli u kuću u Šimanovcima (honorar za svakoga od njih iznosi 1500 eura po tjednu) Dalila je pred Dejanovim očima počela flertovati s Filipom.

Ovaj momak iz Crikvenice već drugu godinu zaredom sudjeluje u Zadruzi. Iza sebe ima kriminalnu prošlost zbog čega je bio u zatvoru. Iako se prošle sezone spetljao sa starletom Majom Marinković (čiji se ulazak tek očekuje) to ga nije spriječilo da se upusti u vezu s Dalilom.

Video: Zadruga 5 - Dejan i Dalila u žestokom sukobu, sasuo joj u lice sve što mu je na duši 

Da su Hrvati ludi za Zadrugom i pomno prate ljubavnu sapunicu između ovih aktera pokazuje video Dalile i Dejana u žestokom okršaju koji je trenutno prvi na Youtube trendovima u Hrvatskoj, a pogledalo ga je više od milijun ljudi.

Splitska 'vampirica' koja je nedavno izašla iz Zadruge poručila je Dalili da je se čuva ako se opet vrati u show.

''Dalila, čuvaj me se! Krvi ću ti se napit jer Dejan je moj brat. Ovo što si napravila za svaku je osudu, govori 'vampirica' u videu kojeg je objavila na društvenim mrežama. Odjevena je poput vještice i u ruci drži strašnu lutkicu pa čitav prizor podsjeća na atmosferu iz nekog horor filma.

Kopirati
Drag cursor here to close